UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR KURALI DAHA ÇİĞNEDİ! KAPIYI KAPATTI OLAY OLDU!

Hayranlarıyla kucaklaşan, pahalı mücevherlerden uzak duran, eşi Prens Harry (34) ile halka açık yerlerde tutkulu temas kurmaktan çekinmeyen Meghan, mütevazı bir saraylı olarak halkın takdirini topluyor.

BİR KURALI DAHA ÇİĞNEDİ! KAPIYI KAPATTI OLAY OLDU!

ABD'li oyuncu Meghan Markle İngiltere Prensi Harry ile evlenerek kraliyet ailesinin bir üyesi olmuştu. Ancak Markle'ın doğuştan kraliyet üyesi olmaması ve 'kraliyet kuralları'na uymaması İngiltere'de olay oldu.

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin yeni gelini Düşes Meghan (36) saray kurallarına aykırı yaşam tarzı ve giyimi ile biliniyor.

Öte yandan, kendisini bir soylu gibi davranmamakla suçlayan monarşi destekçilerinin de tepkisini çekiyor. Önceki gün tek başına ilk resmi görevini üstlenen Meghan, indiği otomobilin kapısını kendisi kapatınca ülke medyasının manşetlerine oturdu.

MAKALELER YAZILDI

Çünkü bir protokol kuralını daha çiğnemişti. Soyluların otomobil kapılarını açması veya kapatması görgü kurallarına aykırıydı.

İngiltere’nin önde gelen gazeteleri Telegraph ve Daily Mail’in yazarları, Meghan’ın kapısını kapatarak bir ihlal yapıp yapmadığını merceğe alan makaleler yazdı. Bu durumu Meghan’ın prenseslik okuluna gitmemesine dayandırdılar.

Çünkü Meghan, evlendikten sonra hızlandırılmış asilzadelik eğitimi almaya başlamıştı. Bazı eleştirmenler ise, ‘soyluluğun kapı kapatmakla ölçülemeyeceğini’ söyleyerek Meghan’ı savundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDÜŞES  MEGHAN MARKLE  İNGİLTERE