UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİNLERCE KİŞİ YAĞMUR ALTINDA SERTAB ERENER DİNLEDİ

Sertab Erener konseri yağmur yağmasına rağmen coşkuyla geçti.

BİNLERCE KİŞİ YAĞMUR ALTINDA SERTAB ERENER DİNLEDİ

 BKM organizasyonuyla gerçekleşen “Denizbank Açıkhava Konserleri”nin kapanışı Sertab Erener’in muhteşem müzikali ile gerçekleşti. Harbiye’yi hınca hınç dolduran sevenleri, konserin ikinci yarısında aniden bastıran sağanak yağmura aldırış etmeden Erener’in şarkılarına coşkuyla eşlik etti.

Konuklarına müzik ziyafetinin yanı sıra sahne performansı ve orkestrasıyla müzikal bir şölen yaşatan Sertab Erener, ‘Yalnızlık’, ‘Yanarım’, ‘Aşk’, ‘Aslolan’, ‘Yolun Başı’, ‘Rengarenk’, ‘Bi Çaresi’ gibi 90’lardan günümüze en sevilen şarkılarını, profesyonel dansçı ekibinin şovuyla, Açıkhava’da seslendirdi.

Erener ve dansçı ekibi “Everyway That I Can” şarkısında konsere gelen binlerce kişiyi coşturdu. Performansı ve enerjisiyle büyük beğeni toplayan Erener, sevenlerini kendine bir kez daha hayran bıraktı.

 Sanatçının her şarkısına özel hazırladığı koreografiler ve her şarkının ruhuna uygun giyindiği kostümler müzikseverleri adeta büyüledi. Müzik ziyafetinin yanı sıra, sevenlerine görsel bir şölen de yaşatan Erener, unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Sahnenin ikinci yarısında aniden bastıran sağanak yağmur konser coşkusuna coşku kattı. Erener, en sevilen hitleri ile tüm Harbiye’yi dansa kaldırdı. Sertab’ın Müzikali’ni hınca hınç dolduran seyirciler çok eğlendi. Seyircilerden biri şarkı arasında, “Sesinden yaz geldi” diye bağırdı.

Dillerden düşmeyen en güzel şarkılarını Harbiye’yi dolduran sevenlerinden oluşan koroyla birlikte söyleyen Sertab Erener, hayranlarından tam not aldı.

“Kız Leyla” şarkısıyla yüreklere dokundu!

Erener’in söylediği “Kız Leyla” şarkısı ise, bir kez daha konserin yüreklere dokunan şarkısı oldu. Uzun süre ayakta alkışlanan Erener, bu dokunaklı şarkı ile kaybolan çocukları unutmadı.

Konseri izlemeye gelen ünlü konuklar arasında Tolga Çevik ve eşi Özge Çevik, Ali Rıza Tanyeli ve Ayşe Arman da vardı.




 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSERTAB ERENER  BKM  HARBİYE  KONSER