UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIRGALI, HADİSE’YE MEYDAN OKUDU!

Seda Sayan bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. “O Ses Türkiye” yarışmasında jüri koltuğuna oturmaya hazırlanan Seda Sayan güzellik merkezinde bakım yaptırmayı da ihmal etmedi.

KADIRGALI, HADİSE’YE MEYDAN OKUDU!

Ünlü sanatçı Seda Sayan Şişli’de bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Açılışta muhabirleri sorularını yanıtlayan Seda Sayan, 35 bin bakıma geldim diyerek espri yaptı.

Kaş uygulaması da yaptıran Seda Sayan genç kızları kaş konusunda uyarmayı da ihmal etmedi. Benim genç kızken bir kaşım vardı kandilli vapuru gibi dedi. Çok erken yaşta kaşlarınızı aldırmayın kaşlar küsüyor dedi. Kaşlarında dökülmeler olduğunu da söyleyen Sayan kaş uygulaması yaptırdı.

AJDA PEKKAN’A DESTEK

Seda Sayan’a Ajda Pekkan’ın bikinili tatil fotoğrafı da soruldu. Seda Sayan, Ajda Pekkan için çok güzel ve harika bir resim paylaştı. Pekkan, seyircisine saygısı olan örnek alınası bir star dedi.

Hadise hakkında da konuşan Seda Sayan, “Onun yüzü, gözü, cildi, dudakları çok güzel. Geçen akşam yemekte çok yakından baktım harikaydı. Zaten kendisini çok severim. Ondan güzel olmak için uğraşıyorum. Hadise'den güzel olmam şart“ dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseda