UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİŞAN VE ÇAĞLA’YI HİÇ BÖYLE GÖRMEMİŞSİNİZDİR!

Çağla Şıkel’den sonra Alişan da gençlik fotoğrafını paylaştı. Türkücü Alişan ve manken Çağla Şıkel, gençlik fotoğraflarını yayınlayarak hayranlarını yıllar öncesine götürdü.

ALİŞAN VE ÇAĞLA’YI HİÇ BÖYLE GÖRMEMİŞSİNİZDİR!

Çağla Şıkel, sosyal medyadan 17 yaşında çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Şıkel’in bu paylaşımı hayranlarının büyük ilgisini gördü.

Şıkel, paylaştığı fotoğrafın altına ise şu satırları düştü;

“İyi ki bu fotoğraf çıktı karşıma. Nasıl duygulandım. Bir baktım önce… Sonra sarıldım o yaşlarıma… 21 sene önce, daha 17 yaşındayım. Yeni Türkiye güzeli seçilmişim, ilk kez giymişim pullu elbisemi. Bale temsillerinde sürdüğüm rujumu sürmüşüm, nasıl güzel nasıl heyecanlı nasıl tedirginim. Neler yaşayacağımı nelerle karşılaşacağımı bilmeden gülümserken çekilmiş bir fotoğraf. Bu çok iyi bir fırsat dedim kendime ve hemen fotoğrafı karşıma aldım. Durdum ve dedim ki: Sen her geçen gün kendini geliştiren, hiç durmayan, her daim çalışan hayata işine sahip olduklarına âşık bir kadın kendi ayakları üzerinde duran bir Anne oldun. Artık korkma her şey hayal edemeyeceğin kadar güzel oldu… Şükürler olsun.”

“GUDUM’UN PAYLAŞIMINI GÖRÜNCE…”

Alişan da Çağla Şıkel’den sonra gençlik fotoğrafını paylaştı. Alişan, 16 yaşındaki fotoğrafıyla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

Ünlü türkücü, paylaştığı fotoğrafta Çağla Şıkel’in cümlelerine benzer ifadeler kullanarak çocukluğuna seslendi.

Alişan’ın, yakın arkadaşı Çağla Şıkel’in paylaşımına gönderme yaptığı mesajı şöyle:

"Gudum'un paylaşımını görünce, ben de geçmişimle bir yüzleşmek istedim. Nereden çıktı şimdi bu fotoğraf karşıma? Nasıl duygulanmayayım… Bir baktım önce… Sonra sarıldım hemen telefonuma, silmek için fotoyu. 27 sene önce, daha 16 yaşındaydım. Gudum daha Türkiye güzeli seçilememiş, pullu elbise falan yok, okuyor o yıllarda. İnsan bir saçını düzgün tarar, sanki gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakmışsın, diyorum kendi kendime… Neler yaşadığımı düşündüm o yıllarda… Düzgün not gelmeyince evde yediğim zılgıtları, bu çocuk serseri mi olacak lafları, dün gibi kulağımda çınlamaya başladı. Fotoğrafı karşıma aldım dedim ki… Çok şükür bizi bugünlere kavuşturan rabbime."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERçağla şıkel  alişan