UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘GÖKTAŞI’ FİLMİNİN GALASINDA OLAY ÇIKTI!

Şafak Sezer’in son sinema filmi ‘Göktaşı’nın dün akşam galası yapıldı. Film çok beğenildi. Ancak film galasına alınmayan oyuncu Erol Taşçı ve güvenlikler arasında kavga çıkması geceye damgasını vurdu.

‘GÖKTAŞI’ FİLMİNİN GALASINDA OLAY ÇIKTI!

Ünlü komedyen Şafak Sezer, yeni filminde ters köşe yaptı. ‘Kolpaçino’ filmindeki ‘Özgür’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Sezer, bu sefer hayranlarının karşısına ‘Muhtar Kısmet’ rolüyle çıktı.

Şafak Sezer’in başrol oynadığı yeni filmi ‘Göktaşı’nın dün akşam galası yapıldı. Film büyük beğeni topladı. Ancak bu arada yaşanan bir tartışma geceye dama vurdu.

İddiaya göre, filmin yapımcısı Furkan Yeşilnur, oyuncu Erol Taşçı’yı galada istemedi. Filmin organizasyon şirketi de Erol Taşçı’nın adını listeden sildi.

ŞAFAK SEZER OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Şafak Sezer, galaya alınmayan oyuncu Erol Taşçı’yı görünce olaya müdahale etti. Şafak Sezer, Erol Taşçı’nın yanına giderek yardım etti ve Taşçı’yı içeri aldırıp, olayın büyümesini önledi.

KONUYLA İLGİLİ ORGANİZASYON ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ;

GÖKTAŞI filminin galasında bahse konu olan kişi Erol Taşçı filmin galasına davet edilmemiştir.

Öncelikle şunu ifade etmek isteriz, bildiğiniz gibi her event-etkinlik için davetiye de bir LCV kontağı bulunmaktadır, LCV kontağı hem katılım koordinasyonunu öngörmek hem de projenin asıl sahibi ile davetli arasında köprü olmaktır. Davetlilerin projeyle ilgili sorularını sorup-yanıt alabileceği bir lokasyondur. Bir nevi projenin sahibinin davetliler tarafına bakan koludur.

Söz konusu kişinin, gala gününden evvel önce yapım şirketinin adresine gidip davetiye istediği, yapımcının olumsuz yanıt vermesiyle, sırasıyla bir çok film oyuncusunu telefonla arayarak galaya katılmak istediğini söylediğini öğrendik.

Film oyuncularından sonuç elde edemeyince galanın mekan Sinema Müdürüne de aynı talebi iletmiştir, buradan da sonuç elde edemeyince Misafir yönetimini yürüten firmamızı aramış ve talebini bir kez de bize iletmiştir. Tıpkı diğer tüm ilave talepler gibi, yapım şirketine bu talep iletilmiş ve yapım şirketi tarafından kabul edilmemiştir. Bu durum kendisine iletilmiştir. Kendisi de LCV Operasyonumuzu yürüten çalışanımıza 'akşam görüşürüz' diye yanıt vermiştir.

Kendisi gala günü aslında tüm çalışanların moralini ve performansını etkileyecek düzeyde gelmişti, (çünkü daha evvel başka bir firmaya bunu yaşatmıştı) buna rağmen kendisinin hiç bir eylemine ve davranışına karşılık verilmemiştir.

Galanın Kokteyl saatinde kişi, Misafir karşılama alanından giriş yapmak istemiş ve listede ismi olmadığı için yardımcı olunamayacağı iletilmiştir.

Hemen sonrasında ise karşılama alanının girişinde yaklaşık 40 dakika bekleyerek, sırayla giriş yapan film oyuncularını sözlü olarak girişine yardımcı olmaları konusunda ısrarcı olmuştur, bu duruma da her hangi bir şekilde uyarı da dahi bulunulmamıştır, çünkü kişinin böyle bir eylemi beklediğini bilmekteydik.

Daha sonra film salonlarda başlarken, filmin başrol oyuncusu Şafak bey'e seslenerek girmek istediğini söylemiş ve Şafak bey kişinin alınması konusunda bilgi vermiştir ve kendisi de film başlangıcında girmiştir.

Fakat kendisi üst kata çıktığında, salonlar başlamış olduğu esnada, içeride insanlar film izlerken, yüksek sesle-bağırarak (Şafak Sezer kendisi aldı- gördünüz işte-) diye bağırmış, Yapım şirketinin Güvenlik personeli 'sakin olun, lütfen niye bağırıyorsunuz' diye uyarıda bulunmuştur, sadece önleyici bir müdahale söz konusudur, elle de bu söz konusudur, bir tartaklama söz konusu olmamıştır. Filmin salonlarda başladığı esnada tasarlanarak çekilen görüntülerde de bunu göreceksiniz.

Film girişinde 'tartaklandığını' iddia eden kişinin malum olaydan sonra film sonrasında çekildiği fotoğrafları da ekte iletiyoruz, fotoğraflarda da görüleceği üzere, her hangi bir tartaklanma söz konusu değildir.

Erol Taşçı'nın sürekli farklı proje ve firmalarda tartaklandığını iddia etmesi ve bu konunun haber olması kendisinin tasarrufunda meydana gelmiştir.

Kişinin galalara davet edilmemesi çok normal ve olağan bir durum, takdir edersiniz ki, bir etkinlik mekanının kapasitesi var ve bu kapasiteye uygun bir davetli listesi hazırlanmakta, her yapım şirketinin, kendi eventi için kimi çağıracağına kendinin karar vermesinden daha doğal bir şey olmamalı. Sizlerde dahil olmak üzere, her etkinlik için bir çok misafir davet edilmekte ve asistanım (Burcu Dinler ve ekibi) daha sonra tüm davetlileri telefonla arayarak katılım durumunu elde etmeye çalışmakta, telefonla lcv hattını arayarak katılacağını bildiren fakat listede ismi olmayan kişileri listeye dahil edememekteyiz ve biz bu konuda görev ve sorumluluğumuzun farkındayız.

Haberinizde, olumsuz gösterilen- yapım şirketi, misafir yönetimi ve güvenlik ayağındaki tüm birimler koordineli ve asla taşkınlığa imkan vermeyecek düzende hazırlanmış ve bunu uygulamıştır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşafak sezer  göktaşı  sinema film