UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Yapılan açıklamaya göre İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde havanın yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Pazar günü de Marmara'da kuvvetli sağanak geçişleri bekleniyor. Peki yağışlar ne zaman duracak?

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son hava tahmin raporları açıklandı. Salı gününden itibaren Balkanlar ve Karadeniz'in kuzeyinden gelen soğuk hava dalgasının etkisine giren Türkiye'de hava sıcaklıkları bir kaç derece birden düştü. İstanbul'da ise yazdan kalma günler yerini sağanak yağışa bıraktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz ile Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale, Çankırı çevreleri ve Kahramanmaraş'ın kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Pazar günü de Marmara'da kuvvetli sağanak geçişleri bekleniyor.

Ülkemizin iç ve kuzey kesimlerinde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıkların, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 8 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13