UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURSA'DA PATLAMA SONRASI YANGIN ÇIKTI!

Bursa'da bir binada yaşanan patlama sonucu yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

BURSA'DA PATLAMA SONRASI YANGIN ÇIKTI!

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi'nde yaşlı bir kadının yaşadığı iki katlı binada, doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama oldu.

Patlamanın etkisiyle binada yangın çıktı, çevredeki bazı iş yerleri ve araçlarda hasar oluştu.

Olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Patlama nedeniyle ilk belirlemelere göre yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğalgaz patlaması sonucu yangın çıktığını belirterek, "Yangın kontrol altına alındı. Bazı araçlarda ve binalarda hasar var. Yanındaki iki binayı tedbiren boşalttık. İnceleyeceğiz oturmaya uygunsa bina sakinleri evlerine dönecek. Can güvenliğini tehdit edici boyuttaysa ona göre hareket edeceğiz. Yaralıların sağlık durumları iyi. Bölgede her şey kontrol altında herhangi bir risk kalmadı." dedi.

Bursa’da 3 katlı bir binada meydana gelen patlamada yaralananların isimleri belli oldu. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Maksem Mahallesi’nde 3 katlı bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamada yaralanan 6 kişinin ismi belli oldu. Patlamada Sinan Erinç (49), Zeynep Berra Durmuş (8), Alpaslan Akgün (38), Gizem Ece Durmuş (1), Kerem Durmuş (8) ve Barış Özkan yaralandı. Yaralılardan Sinan Erinç’in durumunun ağır olduğu ve Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpatlama  yangın Bursa