UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TALK SHOW’CULARDAN EDHO’YA ÇAĞRI!

Başarılı Televizyoncular, Ufuk Ağca ve Anıl Budak, reyting rekortmeni ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinden rol bekliyor.

TALK SHOW’CULARDAN EDHO’YA ÇAĞRI!

Televizyon ekranlarına 3 sezondur büyük renk katan tek Spor&Talk Show programı ‘Tahminim Pekmez’in başarılı yapımcıları Ufuk Ağca ve Anıl Budak, her Cuma gecesi 23.00’da UçanKuş TV ekranlarında gündem yaratmaya devam ediyor.

Yayınlandığı gündem bu yana çok çarpıcı konuların ele alındığı programda, başarılı televizyoncular Ağca ve Budak, reyting rekorları kıran ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisini sezon başından bu yana dillerine doladılar.

Dizinin yayınlandığı gün olan Salı günleri herhangi bir program yapmadıklarını ve diziyi hiç kaçırmadıklarını söyleyen ikili, dizinin yapımcıları ve yönetmenlerine seslenerek, ‘‘Bizim programımızda kaçıncı kez diziden söz edişimiz bilmiyoruz ama biz de 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yeri çok başka. Oyuncuların ve senaryonun bu kadar doğru buluşturulması bizi etkiliyor. Salı günleri deyim yerinde ise tüm işlerimizi erteliyoruz ki diziyi kaçırmayalım diye. Artık bu güzel, başarılı ailenin içerisinde biz de bir yer edinmek ufak da olsa bir katkıda bulunmak istiyoruz’’ diyerek diziden rol beklediklerini ifade ettiler.

Bakalım bu çağrı 4. sezonuna start veren ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ailesinde nasıl karşılık bulacak…

MELİS KAR: EUROVISION’A KATILMAK İSTİYORUM

Tahminim Pekmez’in 21 Eylül Cuma akşamı 4. bölümüne konuk olan başarılı şarkıcı Melis Kar, özel açıklamalarda bulundu.

Sunucularımız Melis Kar’a “Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmak ister misin?” diye sordu. Melis Kar da “Katılmak istiyorum. Keşke olsa da ben katılsam.” diyerek ah çekti. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13