UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİNDE ÇAĞLA ŞIKEL’DEN İTİRAF

adL + Cengiz Abazoğlu Sonbahar-Kış defilesi Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da modaseverlerle buluştu. Bol sürprizlerle dolu defilede Defne Samyeli sahne aldı. Türkiye’nin ünlü modelleri Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Ezgi Avcı’ya 30 model eşlik etti.

CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİNDE ÇAĞLA ŞIKEL’DEN İTİRAF

adL + Cengiz Abazoğlu Sonbahar-Kış defilesi için 15 tır malzeme kullanılarak defile alanı yeniden inşa edildi.

Barış işaretinden yola çıkılarak hazırlanan sahne tasarımında, dünyaca ünlü yıldızların kullandığı videowall’lar ve izleyenleri etkisi altında bırakacak bol sürprizli dev şov moda severlerle buluştu.

Her sezon adL için hazırladığı koleksiyonlar ile büyük ilgi gören Cengiz Abazoğlu yeni sezonda 115 parçalık 2018-19 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla geçmişi yeniden yorumladı.

DEFNE SAMYELİ SAHNE ALDI

Defilede Cem Yılmaz’la yaşadığı aşkla gündemde olan Defne Samyeli de sahne aldı. Katalog çekimlerinde Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’nun olması podyumda da yürüyecek mi sorularını akıllara getirmişti. Ancak anne Defne Samyeli defile sonunda podyuma çıkıp şarkı söyleyerek gelen davetlileri şaşırttı.

ÇAĞLA ŞIKEL VE ÖZGE ULUSOY DA PODYUMDA YÜRÜDÜ

Defilede podyuma çıkan Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy da taşıdıkları kıyafetlerle göz doldurdu.

Çağla Şıkel’den bir de itiraf geldi.

Şıkel, defilede giydiği uzun kuyruklu elbisenin çocukluk hayali olduğunu ve hep böyle bir kıyafetle podyumda yürümeyi istediğini ve sonunda hayalinin gerçekleştiğini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13