UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA! METEOROLOJİDEN KRİTİK UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz ile Orta ve Karadeniz kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) sabah saatlerinde Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması (30-60 kg/m2) bekleniyor.

SON DAKİKA! METEOROLOJİDEN KRİTİK UYARI!

HAVA SICAKLIĞI: Yarın (Salı) ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde hissedilir derecede (8 ila 15 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Orta Karadeniz'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; yarın (Salı) sabah saatlerinde Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması (30-60 kg/m2) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Orta Karadeniz'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BAZI İLLERE GÖRE BEKLENEN SICAKLIKLAR ŞÖYLE!

ISTANBUL 17°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı

MUĞLA 14°C, 32°C

Az bulutlu ve açık, yarın (Salı) öğleden sonra parçalı bulutlu

ANTALYA 24°C, 29°C

Az bulutlu ve açık

ANKARA 14°C, 27°C

Az bulutlu ve açık, yarın (Salı) parçalı bulutlu

KASTAMONU 10°C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) sabah saatlerinde kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  YAĞIŞ  HAVA DURUMU  UYARI