UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN ENGİN: “DERBİ YARIDA KALIR!..”

Beşiktaş ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Sinan Engin, Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın hazırlayıp sunduğu ‘Tahminim Pekmez’ programında derbiyi değerlendirdi.

SİNAN ENGİN: “DERBİ YARIDA KALIR!..”

Türk futbolunun önemli isimlerinden futbol yorumcusu Sinan Engin, Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın hazırlayıp sunduğu Uçankuş TV ekranlarında yayınlanan Tahminim Pekmez programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de 6. haftanın merakla beklenen karşılaşması Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili görüşlerini paylaşan Sinan Engin, müsabakanın 4 ihtimalli olduğunu söyleyerek, ‘‘Bu karşılaşma psikolojik açıdan çok önemli bir maç ve 4 ihtimalli maç. Dikkat ederseniz 3 ihtimalli değil 4 ihtimalli diyorum. Maçın yarıda kalma tehlikesi olduğunu düşünüyorum. Bana şu an maç tahmini yap deseniz net bir şey söylemem mümkün olmaz ama eğer 90 dakika tamamlanır Fenerbahçe’de sahadan mağlubiyetle ayrılırsa Coco ile yolların ayrılacağını söyleyebilirim’’ ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta yaşanan Başkanlık seçimini de değerlendiren Engin, ‘‘Beşiktaş’a bu seçim hayırlı olsun.  Sayın Başkan Fikret Orman yeniden başkan seçildi ki ben Mayıs ayında da aday olması durumunda yeniden başkan seçileceğini düşünüyorum.  Yönetim içerisinde yaptığı revizyonu da olumlu karşılıyorum. Çok tartışılan Serdal Adalı bu camia için çok çalışmış fedakâr bir isimdir’’ diye konuştu.

ARDA BENİ DİNLEMEDİ!

Çok yakın ilişkilerde olduğu ve son 1 yıldır sürekli eleştirilen Arda Turan ile ilgili de konuşan Engin, ‘‘ Arda çok sevdiğim, oğlum gibi gördüğüm gibi bir isim. Barcelona’da oynarken Türkiye’ye dönmemesi gerektiğini çok söyledim ama beni dinlemedi. Umuyorum ki eski günlerine tekrardan geri dönecektir.  Geçen günlerde yaptığımız konuşmada iyi çalıştığını ve Ekim ayında yüzde yüz hazır olacağını söyledi. Artık onun için milli takım defterinin de kapandığını düşünüyorum. Bireysel anlamda yeniden performans göstermeli ve oynadığı takımlara katkısını yeniden bizlere izletmeli’’ dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan engin  derbi  fenerbahçe  beşiktaş