UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİM YOĞUN BAKIMDA!

11 yıl önce rahim ağzı kanserini yenen Mehtap Ar’ın birkaç aydır hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı. Hastalığının nüksettiği iddialarına ise ablası Müjde Ar yanıt verdi.

ÜNLÜ İSİM YOĞUN BAKIMDA!

10 yıl önce hayatını kaybeden ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in kızı Mehtap Ar, yıllar önce rahim ağzı kanserine yakalanmış, uzun tedavi sürecinin sonunda hastalığı yenerek eski sağlığına kavuşmuştu.

Ancak Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre, Ar’ın bir süredir yine ciddi sağlık sorunları yaşadığı ve tedavisine hastanede devam edildiği ortaya çıktı.

Koç Üniversitesi Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde olduğu öğrenilen Mehtap Ar’la ilgili eski hastalığının nüksettiği yönündeki haberlere, ünlü oyuncunun ablası Müjde Ar yanıt verdi: “Mehtap geçen şubat ayında hastalandı. Hastanede olduğumuz doğru ama onkoloji bölümünde değiliz. Şu kadarını söyleyeyim, biz kendi isteğimizle, daha iyi bakılması için onu yoğun bakıma aldırdık. Çünkü normal odada çok misafiri oluyordu, dinlenemiyordu. Hatta bazıları arayıp ‘Ablanız sizi kandırıyor, ölüyorsunuz’ bile demiş, Allah aşkına bu yapılır mı? Kendisini bugün yarın normal odaya alıyoruz.”

Mehtap Ar’ı bir süre önce evinde ziyaret eden Şükran Ovalı, Müjde ve Mehtap Ar ile verdiği bu pozu sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüjde ar  mehtap ar