UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜNDE 'İNFAK' İTİRAFI

Suç örgütü kurup, hakkında açılan 36 soruşturmadan 135 elemanıyla tutuklanan Adnan Oktar ve grubuna yönelik çarpıcı ayrıntılar, örgütte 12 yıl boyunca üst düzeylerde bulunan B.A.'nın anlattıklarıyla ortaya çıktı.

ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜNDE 'İNFAK' İTİRAFI

Örgütteki 'infak' adı verilen bağış sistemini anlatan B.A. ayrıca, "Örgütteki birçok kadının Adnan Oktar ile imam nikahıyla evlendirildiklerini biliyorum.

Bu kadınların 'kardeşler grubu'yla (örgütün erkek üyeleri) görüşmediklerini de biliyorum." dedi.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonda tutuklanan 135 kişinin ilk başlarda aynı cezaevine konulduğu bu kişilerin örgüt baskısı ile susturulduğu öğrenilirken, daha sonra örgüt üyelerinin savcılık kararıyla farklı illerdeki cezaevlerine gönderilmesiyle itiraflar da gelmeye başladı.

Bu isimlerden B.A., örgütte uzun yıllar yöneticilik yaptığını, örgüt adına şirketler kurup, gelir elde ettiğini söyledi.

“ZENGİN AİLELERDEN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ALINIYOR”

B.A.,örgüte kazandırılan zengin çocukların ailelerinin ekonomik durumuna göre yüklü miktarda bağış alındığını, bu paraya da Allah'ın hoşnutluğunu kazanma yolunda kendi emeğinden, alın terinden hak sahiplerine (muhtaçlara) vermek anlamına gelen 'infak' adının verildiğini anlattı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadnan oktar  infak  kedicik