UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERT FIRAT ESKİ SEVGİLİSİNİN YAZDIĞI FİLMDE OYNAYACAK!

Mert Fırat’ın yeni sinema filmi “Her Şey Seninle Güzel” 16 Kasım’da vizyona girecek. Mert Fırat’ın yeni filminin senaryosunu ise eski sevgilisi İlksen Başarır üstleniyor.

MERT FIRAT ESKİ SEVGİLİSİNİN YAZDIĞI FİLMDE OYNAYACAK!

Ünlü oyuncu Mert Fırat, Nişantaşı’nda bir sanat söyleşisinde görüntülendi. “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde ‘Serhan’ karakterine hayat veren Mert Fırat, yeni sezona güzel başladıklarını söyledi.

Ünlü oyuncu Mert Fırat’a 30 Eylül’de Zuhal Olcay ile birlikte “Burada Müzik Var” etkinliğinde sahne alacağını hatırlatıyoruz. Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Fırat, “Güzel bir konser olacak. Ben zaten konuk olarak katılıyor olacağım o konsere. Beni de çok heyecanlandırıyor. Kendisiyle aynı sahnede bulunacak olmak.” dedi.

ESKİ SEVGİLİSİNİN YAZDIĞI FİLMDE OYNAYACAK

Mert Fırat’ın yeni sinema filmi “Her Şey Seninle Güzel” 16 Kasım’da görücüye çıkacak. Mert Fırat’a filmde Burcu Biricik ve Hazar Ergüçlü’de eşlik edecek.

Mert Fırat, 8 Eylül’de İdil Fırat ile dünyaevine girmişti. Mert Fırat’ın yeni filmi “Her Şey Seninle Güzel”in senaryosunu ise eski sevgilisi İlksen Başarır kaleme alıyor. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13