UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENAY DEVİ’NİN SON KİTABI SES GETİRECEK!

Astrolog Şenay Devi’nin “Türk Medeniyetlerinde Astroloji, Astronomi ve Müneccim başılık” adlı üçüncü kitabının lansmanı gerçekleşti. Devi, Şehriban İpek imzalı kıyafetiyle göz kamaştırdı.

ŞENAY DEVİ’NİN SON KİTABI SES GETİRECEK!

Astrolog Şenay Devi’nin  “Türk Medeniyetlerinde Astroloji, Astronomi ve Müneccimbaşılık” adlı üçüncü kitabının lansmanı gerçekleşti. Uçankuş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar'ın da katıldığı lansmanda ünlü geçidi yaşandı.

ŞEHRİBAN İPEK İMZALI KIYAFETİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Şenay Devi, reklam peşinde koşmaya bile gerek duymayan yılların modacısı Şehriban İpek imzalı kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Lansmana katılan isimlerden biri, ünlü modacı Ivana Sert’ti.

Devi’nin şıklığı karşısında sessiz kalamayan Sert, Şehriban İpek imzalı kıyafet için “Çok şık, gerçekten çok beğendim” dedi.

“BU KİTABIN ÜSTÜNE YOK”

Lansmana katılan isimlerden bir diğeri olan Asena ise, “Bu kitabın üstüne yok” diyerek, özellikle müneccimbaşılık ile ilgili bilgilerin çok ilgi çekici olduğunu vurguladı.

“ASTROLOJİ YOKTUR DİYENLERE…”

“Astroloji yoktur diyenlere, astrolojiyi 12 burçtan ibaret sananlara belgeleriyle, resmi kayıtlarıyla ortaya koymuş olmanın gururunu yaşıyorum”

“KİTABIN İNGİLİZCE BASKISI İÇİN TEKLİF GELDİ”

ABD’de kitabın İngilizce çevirisinin yayınlanması için teklif geldiğini belirten Şenay Devi, “Görüşmeler devam ediyor” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL  ŞEHRİBAN İPEK