UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇOK ACI TESADÜF!

Afyonkarahisar'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, refüjdeki su kanalına devrildi. Kaza yerinden geçerken, yaralılara yardım etmek amacıyla duran TIR şoförü Ali Gökçe, otobüs şoförü oğlunun ölüm haberini aldı.

ÇOK ACI TESADÜF!

Kaza, sabaha karşı, Afyonkarahisar-Antalya yolunda meydana geldi.

Antalya'dan Eskişehir'e giden Deniz Gökçe'nin kullandığı Kamil Koç firmasına ait 07 ZY 555 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp refüjdeki su kanalına devrildi.

AİLELER HASTANEYE AKIN ETTİ

Kazada otobüs şoförü Deniz Gökçe, muavin Mustafa Mercan ve yolculardan Hasan Işık ile kimliği henüz tespit edilemeyen 4 kişi yaşamını yitirdi.

7 kişinin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga konuldu. Kaza haberini alan aileler, hastaneye akın etti.

Kazada 28 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 6'sının sağlık durumunun kritik olduğu kaydedildi.

OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ TESADÜFEN ÖĞRENDİ

Öte yandan kazada yaşamını yitiren, evli ve 2 çocuk sahibi otobüs şoförü Deniz Gökçe'nin babası Ali Gökçe'nin (61), TIR şoförü olduğu ve kazadan bir süre sonra tesadüfen olay yerinden geçtiği ortaya çıktı.

Yardım için durduğunda kazaya karışan aracın, oğlunun kullandığı otobüs olduğunu öğrenen Ali Gökçe, Deniz Gökçe'nin yaşamını yitirdiğini de burada öğrendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtrafik kazası