UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ABİ VE KARDEŞE SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI!

Alibeyköy’de bir şahıs tartıştığı ağabeyi ve kardeşe kurşun yağdırdı. Saldırgan şahıs hızla olay yerinden uzaklaşırken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

ABİ VE KARDEŞE SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI!

Olay, Eyüp Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi, Şimşek Sokak’ta saat 16.30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre; aralarında alacak verecek meselesi olan şahıslar sokak üzerinde tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Saldırgan şahıs belindeki silahla Uğur T. ve Ufuk T. kardeşlere kurşun yağdırdı.

Bel altından isabet eden mermilerle yaralanan şahıslar yere yığıldı. Saldırgan şahıs ise beyaz bir araçla olay yerinden hızla uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralı şahıslara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Olay yerinde incelemelerini gerçekleştirilen polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

“SİLAH SESİNDEN DIŞARI ÇIKAMADIM”

Silah seslerini duyunca dükkânına kaçtığını ifade eden görgü şahidi Ahmet Aydemir, “Tartışıyorlardı. Ben bir şey görmedim. Silah sıkmaya başlayınca içeri kaçtım. Vurulan bir tanesi buraya geldi. Burada yığıldı, kaldı. 2 kişi vuruldu. Ateş eden kişiydi. Kaçarken görmedim. Silah sesinden dışarı çıkamadım. Mermiler bu tarafa doğru geliyordu. Vurulanlardan birinin durumu ağır olması lazım. Baya bir kan kaybetti. 8-10 el silah sesi duydum” dedi. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13