UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"KOCASI BANA TECAVÜZ EDERKEN O YANIMDA OTURUYORDU!.."

2002 yılında henüz 14 yaşındayken kaçırılıp 9 ay tecavüze uğrayan genç kadın, yaşadıklarını anlattı. Kendisini kaçıran sapığın eşinin tecavüz sırasında yanlarında oturup izlediğini anlatan genç kadın, tahliye kararının durdurulmasını istiyor.

"KOCASI BANA TECAVÜZ EDERKEN O YANIMDA OTURUYORDU!.."

ABD'li Elizabeth Smart 4 Haziran 2002 gecesi, 14 yaşındayken Utah, Salt Lake City'deki evinden kaçırılmıştı. Eve daha önce tamirci olarak gelen Brian David Mitchell, gece uyumakta olan kızı kaçırarak 9 ay boyunca alıkoydu.

Smart'ın annesi tamircinin eşkâlini polise verdi ve çizilen robot resimler her yere dağıtıldı. Brian David Mitchell'in ailesi polise haber vererek Mitchell'in çocuk kaçırmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine sokakta kılık değiştirmiş halde yürüyen sapık yakalandı.

Alıkonulduğu 9 ay boyunca tecavüze uğrayan genç kız sağ salim kurtarıldı. Olayın üzerinden 16 yıl geçti ve bugün Mitchell'in eşi Wanda Barzee'nin serbest kalması gündemde.

Smart şimdi Barzee'nin de onu kaçıran Mitchell kadar suçlu olduğunu duyurmaya çalışıyor. Utah adliyesinde kameralar karşısına geçen Smart, yaşadığı kâbusun detaylarını anlattı.

Smart açıklamasında, "Kocası bana tecavüz ederken o yanımda oturmayı tercih etti. Kocasını tecavüz esnasında cesaretlendiriyordu."

"Hatta bana kölesiymişim gibi davrandı. Onun hapisten çıkmasına nasıl izin veriliyor" diye isyan etti. Genç kadın eğer onu kaçıranlar serbest kalırsa güvenliğinin tehlikede olacağını ifade ediyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtaciz  tecavüz  tahliye  polis