UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DARP, SOYGUN VE TECAVÜZ GİRİŞİMİ!

Aydın’da Ali Çetin çocuklarını görme bahanesiyle evine gittiği eski eşi Meryem Özer’e tecavüz girişiminde bulundu. Çetin kendisine direnen Özer’in yüz, kol ve boğazını kesti, başına demir çubukla vurdu. Kadının bilezik ve boynundaki kolyesini almaya çalıştı.

DARP, SOYGUN VE TECAVÜZ GİRİŞİMİ!

Türkiye’de her geçen gün artan kadına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Aydın’ın Karacasu ilçesinde gündelik işlerde çalışan Ali Çetin (35) iki çocuğunu görme bahanesiyle 6 ay önce boşandığı eski eşi Meryem Özer’in (22) evine gitti.

 İddiaya göre Çetin, boşandığı Meryem Özer’e tecavüz girişiminde bulundu. Eline geçirdiği soda şişesini kırıp Özer’in kolunu, yüzünü, boğazını kesti ve başına demir çubukla defalarca vurarak yaraladı.

Ayrıca kadının kolundaki bilezik ve boynundaki kolyesini almaya çalıştığı öne sürülen Çetin, olay yerinden kaçtı.

Gürültüleri duyan komşular, durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Bu sırada olayı haber alan kadının babası Kamil Özer eve gitti. Meryem Özer, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınırken kaçan Çetin yakalanarak tutuklandı.

Yüzü kesikler nedeniyle tanınmayacak hale gelen Özer, geçen çarşamba günü estetik ameliyat için Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada 4 saat süren ameliyat geçirdi.

Kadının babası Kamil Özer (47), “Başına aldığı darbe nedeniyle kızımın engelli kalma riski var. Bunu yapan adama en büyük cezanın verilmesini istiyorum. Kızım bunu yaşadı, başkaları yaşamasın” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdarp  tecavüz  polis