UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKANLIK NİHAT DOĞAN DAVASINA MÜDAHİL OLDU!

Nihat Doğan vakası git gide büyüyor. Nihat Doğan’ın aileyi davadan vazgeçirme çabası da artık anlam taşımayacak. Çünkü Aile Bakanlığı olaya el koydu ve davada müdahil olarak yer alma kararı aldı. (Ki kızların ailesini şikâyetten vazgeçmeleri için bir şekilde ikna ettiği söyleniyor. Hatta anneyi ikna ettiği, babayla da görüştüğü belirtiliyor. Ancak bakanlık müdahil olunca artık Nihat Doğan’ın karşısında (aile suçlamayı geri çekse bile) Aile Bakanlığı olacak.)

BAKANLIK NİHAT DOĞAN DAVASINA MÜDAHİL OLDU!

11 ve 17 yaşındaki iki kız kardeşi evinde iki saat boyunca alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Nihat Doğan soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı.

Beyaz TV’de sunucu olan ancak daha sonra dün oradan da gönderilen Türkücü Nihat Doğan için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının harekete geçtiği öğrenildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bahse konu çocukların yaşlarının 18’den küçük olması üzerine soruşturmaya dahil olmak için harekete geçti. Bakanlık yetkililerinin aile ile hemen irtibata geçeceği öğrenildi.

Bu durumda artık Nihat Doğan’ın karşısında mahkemede müdahil olarak Aile Bakanlığı olacak.

Doğan’ın aileyi şikayetten vazgeçirmeye çalıştığı, hatta anneyi bir şekilde ikna ettiği ancak babayla da görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, bu gelişmeyle birlikte “şikayetten vazgeçme” durumunun da bir önemi kalmadı. Olay artık kamu davası halinde olacak ve Nihat Doğan karşısında artık Aile Bakanlığı avukatlarını bulacak.

UÇANKUŞ’UN YİNE DEDİĞİ ÇIKTI!..

UçanKuş üstte okuduğunuz haberde Nihat Doğan’ın ailenin şikayetinden vazgeçirmek için uğraştığını ve bunu da bir şekilde çözdüğünü yazmıştı.

Yine dediğimiz çıktı… Ve az önce Nihat Doğan, ailenin şikayetten vazgeçtiği haberini paylaştı.

Ancak Nihat Doğan’ın bilmediği artık olaya Aile Bakanlığı’nın müdahil olduğu ve davada taraf olarak bakanlık avukatlarının yer alacağıydı!..

Yine üstte yazdığımız gibi artık bu davada ailenin şikayetten vazgeçmesi bir şey ifade etmiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNİHAT DOĞAN  ALIKOYMA  SKANDAL  BEYAZ TV