UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RALLİNİN "KALBİ" MARMARİS'TE ATACAK!

2018 Dünya Ralli Şampiyonası sezonunda 13 yarıştan oluşan takvimin 10. yarışı olarak 13 - 16 Eylül tarihlerinde Marmaris ve çevresinde gerçekleştirilecek olan Rally Turkey ile Türkiye yeniden bir WRC yarışına ev sahipliği yapacak.

RALLİNİN "KALBİ" MARMARİS'TE ATACAK!

Tosfed Otomobil Sporları federasyon Başkanı Serkan Yazıcı'nın tavsiyesi ile ilk olarak 2007 yılında İstanbul’da gerçekleştirilen Formula 1 yarışında Ferrari takımının tüm organizasyonunu üstlenen Menajer  Korhan Öniz bu yılda WRC Dünya Rallisine ev sahipliği yapan Marmarisli menajerden açıklama geldi.

“Korhan Öniz Tosfed adına, konuk olmak büyük bir şereftir. Burdan başta olmak üzere Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Sayın Serkan Yazıcı’ya aynı Zamanda Türkiye Rallisi Etkinlik Koordinatörü olan Pelin Tanca Bertuletti ve Türkiye Rallisi Yarışma Direktörü Murat Kaya ve ekibine kazasız , başarı dolu bir yarış geçirilmesi için başarılar diliyorum”

Korhan Öniz İstanbul’da toplam 5 kez Dünya Formula 1 Grand prix Şampiyonasında Ferrari Takımının Organizatörü olarakta ev sahipliği yapmıştı.

Öniz, “8 yıl sonra tekrar dünyanın en büyük otomobil sporları organizasyonlarından birine daha tanık olmanın tüm güzel Türkiye’de ve ülkemizin en önemli turizm merkezi olan Marmaris'te gerçekleşecek yarışın ekibi ile Ralli severlerle seyretmenin heyecanı içerisine şimdiden girdiğimizi belirtmek isterim”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRALLİ