UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

10 YIL SONRA KENDİ ADINI TAŞIYAN ÇANTANIN İÇİNE GİRDİ!..

Moda tasarımcısı, Victoria Beckham, Nisan 2008'de Marc Jacobs'ın reklam kampanyasında yer aldığında, moda kariyerine daha yeni başlamıştı. Dev Marc Jacobs poşetlerinin içinde poz verdiği anlar ise ikon haline gelmiş o dönemde çok konuşulmuştu. Beckham 10 yıl sonra bu kez kendi giyim markası için aynı pozları verdi.

10 YIL SONRA KENDİ ADINI TAŞIYAN ÇANTANIN İÇİNE GİRDİ!..

Victoria Beckham, moda endüstrisinde on yıl süren koşusunu, Marc Jacobs'la ikonik hale gelmiş pozlarıyla kutladı. Juergen Teller’e, Victoria Beckham yazılı çantalarla poz veren Beckham, kampanyası için, 'Bu sezon markamın 10. yıl dönümünü kutlanıyor! Marc Jacobs, on yıl önce bir alışveriş çantasından çıkmamı sağladığında, moda endüstrisine yolculuğumun başlangıcıydı. Umarım hikayemi paylaşarak moda ile ilgilenen diğer insanlara ilham veririm ve onları sıkı çalışırlarsa hayallerinin gerçekleşeceğine inandırım' notunu düştü.

Beckham 10. yıla özel olarak hazırladığı ve sınırlı sayıda çıkan tişörtlerini de 115 Euro yani 860 TL'ye satışa çıkardı.

Victoria Beckham bu fotoğrafları Instagram hesabına yüklediğinde ise, kampanyayı destekleyen mesajların yanında olumsuz yorumlar da aldı.

Beckham için, 'itfaiyeyi çağırın bir çantanın içine sıkışmış durumda. Oldukça komik, kendine güldürdü ' yorumları yapıldı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVictoria Beckham