UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ OYUNCU FUTBOLU BIRAKTIĞINI RESMEN AÇIKLADI!

Fenerbahçe'nin ve A Milli Futbol Takımının eski oyuncularından Semih Şentürk futbolu bıraktığını açıkladı

YILDIZ OYUNCU FUTBOLU BIRAKTIĞINI RESMEN AÇIKLADI!

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Semih Şentürk, aktif futbol kariyerini sonlandırdı. Semih Şentürk'ün bu kararını bu sözlerle duyurdu:

“BİR YANLIŞIM OLDUYSA AFFOLA...”

"Hem hayallerimin hem de sonrasında hayatım olacak futbol topunun peşinden koşmaya başladığımda henüz 10 yaşında bir çocuktum.. Sırasıyla formasını sırtımda taşıdığım Özçamdibispor, İzmirspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Medipol Başakşehir, Eskişehirspor ve Türk Milli Takımına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.. 

Birlikte çalıştığım başkanlarıma, yöneticilerime, hocalarıma, takım arkadaşlarıma, tüm kulüp çalışanlarına minnettarım.. Sahada karşılıklı mücadele ettiğimiz arkadaşlarıma, kulüplere de ayrıca teşekkür ederim.. Bir yanlışım olduysa affola.. ve elbette en büyük teşekkürüm aileme.. İyi gün kötü gün demeden desteklerini hiçbir zaman esirgemediler.. 

19 yıldır hizmet ettiğim futbol camiasında önceliğim hep saha içindeki ve saha dışındaki kimliğimle örnek olabilmekti.. 

Futbol yaşantımın büyük bir bölümünü geçirdiğim, çatısı altında büyüdüğüm, hayallerimi süsleyen, forması altında nice başarılara imza attığım, “Genç Fenerli Semih” olarak anıldığım Fenerbahçe Spor Kulübü ve büyük Fenerbahçe taraftarları, geçmişi anımsadığımda güzel anılarımın başrolü sizlersiniz.. Evladınız olarak bağrınıza bastığınız, daima desteklediğiniz için ne kadar teşekkür etsem az.. Aktif futbol yaşantımın sona erdiğini sizlerle paylaşır, kariyerini sürdüren meslektaşlarıma da sonsuz başarılar dilerim. Saygılarımla.."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEMİH ŞENTÜRK