UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"KABUL EDİLEMEZ BİR DAVRANIŞ!"

Canlı yayında uyuşturucu kullanan Tesla CEO'su Elon Musk'a Türkiye'den de tepki geldi. Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürbüz, Elon Musk'a yaptıkları 180 adetlik elektrikli otobüs alımını hedefleyen daveti geri çektiklerini açıkladı.

"KABUL EDİLEMEZ BİR DAVRANIŞ!"

Dünyanın en önemli mucitleri arasında gösterilen, elektrikli araç şirketi Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın, YouTube'tan canlı olarak yayınlanan Joe Rogan Experience adlı programda uyuşturucu kullanmasına yönelik tepkiler büyüyor. Tesla CEO'sunun bu davranışının ardından Nasdaq'ta işlem gören Tesla Inc. hisseleri Cuma gününü yüzde 6.30'luk değer kaybıyla tamamladı.

Uzmanlar, "Dünya çapında önemli bir takipçi kitlesine sahip Elon Musk gibi bir ismin uyuşturucu ile yan yana anılmasının gençler açısından son derece travmatik etkilere sahip olabileceği uyarısında bulundular.

KABUL EDİLEMEZ BİR DAVRANIŞ

Gençlik açısından rol model olan isimlerin, uyuşturucu ile mücadele konusunda hassas davranması gerektiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürbüz de Elon Musk'ın bu davranışının 'kabul edilemez' olduğunu belirtti.

 

.

 

.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERELON MUSK  ESRAR