UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HACZEDİLECEK DÜĞÜN TAKILARI ÇALINDI!

Antalya'da nafaka ödenmediği gerekçesiyle haciz işlemi uygulanan düğün takılarının çalındığı ileri sürüldü.

HACZEDİLECEK DÜĞÜN TAKILARI ÇALINDI!

Semra Ç, 2,5 yıl kadar evli kaldığı ve bir çocuklarının olduğu araç kiralama şirketi sahibi Mert T'nin nafaka parasını ödemediği iddiasıyla yasal  yollara başvurdu. 

Bunun üzerine Mert T'nin bugün gerçekleştireceği evlilik öncesi,  50  bin liralık nafaka parasının alınması için icra işlemi başlatıldı.

Haciz memurları ve alacaklı tarafın avukatı, damada takılacak para ve  altını haczetmek üzere düğünün yapılacağı Döşemealtı ilçesindeki salona gitti.  Düğünde gelin ve damada takılacak takılar bir kesede toplandı.

Haciz memurlarının icra işlemini tamamlamak için takı kesesini  istemesi üzerine düğün sahipleri takıların çalındığını öne sürdü. Bunun üzerine alacaklı tarafın avukatı ve haciz memurları Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğüne  giderek olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Alacaklı tarafın avukatı Erdal Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, müvekkili Semra Ç'nin 3 yıl önce eşi Mert T'den ayrıldığını ama mahkemenin takdir  ettiği nafakanın müvekkiline ödenmediğini ifade etti.

Bu nedenle mahkemenin düğünde takılan takıların haczedilmesi kararı aldığını belirten Yiğit, "Bugün düğünde toplam 103 lira 95 kuruş haczedildi ama ne hikmetse düğünde takılan bütün altınlar ve paralar çalınmış. Bunun üzerine karakola geldik ve ifade vereceğiz." dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdüğün