UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TALAT BULUT SORUSUNA YANIT!

“Yasak Elma” dizisinde Talat Bulut’un küçük kızı Lila olarak rol alan Ayşegül Çınar ilk kez konuştu.

TALAT BULUT SORUSUNA YANIT!

Koyu bir Teoman hayranı olan Çınar, Kilyos ‘taki “Milyon Beach Fest” e katıldı.

 Gündüz güneş ve denizin tadını çıkarıp, akşamda hayranı olduğu Teoman’ı dinledi ve muhabirimizin çok konuşulan Talat Bulut sorusuna cevap verdi:

Çınar; “Talat abiyi çok severim, benim ilk işim ve Talat Bulut, Şevval Sam gibi bu kadar usta isimlerle çalıştığım için çok şanslıyım. Talat abi dizide babam rolünde olduğu için, benim en çok Talat abiyle rolüm var ve set aralarında devamlı beraberiz. Biz de herkes gibi bu olayı gazeteden duyduk, çünkü tam son set günü olan bir konuymuş, sezon finaline girince biz bir daha sete gitmediğimiz için oradayken bir bilgimiz olmadı.

Ama ilk günden itibaren ben hiç inanmadım böyle bir olaya, Talat abiyle de devamlı yazıştık zaten, kendisine de sonuna kadar yanında olduğumu, asla inanmadığımı bildirdim.  Öyle bir şey yapacağına inanmadım çünkü, samimi içten davranışları yanlış anlaşılmış olabilir diye düşünüyorum.  Biz devamlı beraberiz asla yanlış bir hareketini görmedim kendi adıma…

Diziye devam etmesinden çok mutluyum, başka babam olsun istemezdim. Mahkemede kararını verdi, Yapımcımız Fatih Aksoy’da devam kararı verdiğine göre bu konu sanırım kapanmalı artık. Yeni sezonda inşallah dizimiz yine çok sevilir, çok emek veriyoruz, beğenerek izlersiniz umarım, sürprizlerle dolu yeni bölümler çok yakında ekranda olacak. Çekimlerimiz başladı”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTALAT BULUT  TACİZ