UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİLİNİN AŞK KRİZİ GÜLDÜRDÜ!

Hande Erçel’le aşkında kriz çıkan Murat Dalkılıç, sıkıntılı günler yaşarken eski eşi Merve Boluğur’un keyfine diyecek yok. Önceki gün kırmızı güllerle Paris’te çekildiği bir pozu paylaşan Boluğur’un bu hamlesi, “Murat'ın aşk krizine gülüyor” yorumu yaptırdı.

İKİLİNİN AŞK KRİZİ GÜLDÜRDÜ!

Güzel oyuncu Hande Erçel ile Murat Dalkılıç aşkında patlak veren krizin yankıları sürürken ünlü popçunun eski eşi Merve Boluğur'dan önceki gün imalı bir paylaşım geldi.

Boluğur, geçtiğimiz yıl 30. yaş gününde Paris'te kırmızı güllere sarılarak verdiği pozu instagram'da paylaştı.

Oyuncu, altına da İngilizce "Paris, benim aşkım" notu düşüp doğum günü pastası emojisi ekledi.

 

HEDİYE ETMİŞTİ

Boluğur'un bu paylaşımı, evli oldukları dönemde Murat Dalkılıç'ın doğum günü jesti olarak ayarladığı Paris seyahatini akıllara getirdi.

Öyle ki Dalkılıç, bir röportajında "Merve'ye Paris'te ona yazdığım şarkıyı okudum.

Çok romantik bir hediye oldu" demişti.

Boluğur'un Eylül 2017'deki boşanma sonrası gittiği Paris'te çektiği bu pozu önceki gün yayınlaması ise kafaları karıştırdı.

GÖNDERME Mİ YAPTI!

Bu ayın 16'sında 31 yaşına girecek olan Boluğur'un doğum gününden günler önce yaptığı bu paylaşım takipçileri tarafından Dalkılıç'a mesaj olarak yorumlandı.

Ünlü popçu, kavga sonrası Beykoz'daki evi terk eden aşkı Hande Erçel'i barışmaya ikna etmeye çalışırken Boluğur'un bu hamlesi ise "İkilinin aşk krizi Merve'yi güldürdü" yorumunu da beraberinde getirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13