UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT BAŞOĞLU’NUN İNTİHAR HABERİ TAMAMEN YALAN ÇIKTI!

Yine magazin basınını, “eleştiri oklarının” hedefi haline getirecek araştırılmadan yapılan bir haber ve hiç soruşturulmadan ekrana getirilen bir iddia bir saat içinde tamamen yalan çıktı!..

MURAT BAŞOĞLU’NUN İNTİHAR  HABERİ TAMAMEN YALAN ÇIKTI!

Beyaz TV’nin Söylemezsem Olmaz programında bu sabah yayınlanan “Murat Başoğlu intihar etti” haberi tamamen asılsız çıktı.

“İntihar etti ve şu anda hastanede yatıyor” şeklindeki iddialar tamamen yalan çıkarken, hatta gazetecilerin dün Murat Başoğlu’nu Arnavutköy’de arkadaşlarıyla bir restaurantta gördükleri belirlendi.

Ekip değiştikten sonra Nihat Doğan’lı ve Ece Erken’li yeni kadrosuyla rating sıralamasında ilk 100’e bile giremeyen(TV 8, Kanal D ve teve2’deki magazin programlarının çok çok gerisinde kalan) Söylemezsem Olmaz isimli programın ses getirmek için, böyle bir doğruluğu hiç olmayan bir habere imza attıkları öğrenildi.

Ve magazin basını içinde araştırarak haber yapan birçok mecra, yaklaşık bir saattir işte bu tip olaylar yüzünden, aslı astarı araştırılmadan yapılan haberlerle magazin basınının adının nasıl kötüye çıktığını konuşuyor.

Bu arada magazin medyası için tek üzücü olansa, Beyaz’daki bu haberi hiç araştırmadan ciddiye alıp yazan bazı internet haber sitelerinin düştüğü durum… (Sanırız onlar da, Ece Erken’le Nihat Doğan’ın, herhangi bir hastanenin önüne gönderdikleri muhabire bağlanıp, bu haberin aktarılmasını izleyip, bu duruma inandılar!.. Bu kadar olabileceğini(!) aslında düşünememeleri de normal)

Her haberde olduğu gibi (siyasetten magazine, ekonomiden spora kadar) bugüne kadar her yönüyle işlediğimiz Murat Başoğlu konusundaki “gerçek” olan tüm gelişmeleri ve ayrıca konuyla ilgili tüm mahkemeleri de, haberi-gelişmeleri çok yakından yakından takip eden ve her yerde muhabiri olan UçanKuş’ta bulabileceksiniz.

İNTİHAR ETTİĞİ İLERİ SÜRÜLEN MURAT BAŞOĞLU’NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

İşte o paylaşımlar:

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNİHAT DOĞAN  ECE ERKEN