UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SENARYO ÇALIŞMALARINA BAŞLADI!

Burak Özçivit yeni sezonda iddialı bir yapımla seyirci karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu TRT’nin yeni dizisi “Osman Gazi” için sunulan başrol teklifine “evet” dedi.

SENARYO ÇALIŞMALARINA BAŞLADI!

Yeni sezona Osman Gazi adıyla devam edecek olan Diriliş Ertuğrul dizisinde, Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Gazi'yi oynayacak isim belli oldu. Ünlü oyuncu Burak Özçivit'in yeni sezonda Osman Gazi ismiyle devam edecek olan dizide, Osman Bey'i canlandıracağı öğrenildi.

Diriliş Ertuğrul'un geçtiğimiz sezon finalinde Ertuğrul Bey, içerisinde oğlu Osman'ın da bulunduğu obasıyla birlikte Bilecik Söğüt'e doğru yola çıkmıştı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, mayıs ayında yaptığı açıklamada, Diriliş Ertuğrul'un finalinin Bilecik'te gerçekleşeceğinin sinyalini vermiş ve dizinin Osman Gazi'ye doğru ilerleyeceğini ifade etmişti.

Yeni dönemde Osman Gazi adıyla başlayacak olan dizinin başrol oyuncu ise belli oldu. Osman Bey'i canlandıracak olan ismin Burak Özçivit olduğu öğrenildi. Burak Özçivit daha önce de Muhteşem Yüzyıl isimli tarihi dizide Malkaçoğlu karakterini canlandırmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBurak Özçivit  OSMANGAZİ