UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERTEM ŞENER'DEN OLAY AÇIKLAMA!

Ekranların sevilen programı “Tahminim Pekmez” Cuma günü ilk bölümüyle UçanKuş TV’de ekranlara geldi. Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın hazırlayıp sunduğu programa Songül Karlı konuk oldu ve özel açıklamalarda bulundu. Canlı yayına telefonla bağlanan Ertem Şener ise çok konuşulacak bir açıklama ortaya attı.

ERTEM ŞENER'DEN OLAY AÇIKLAMA!

Sunucuların, “4 büyük takımı nasıl değerlendiriyorsun?” sorusu üzerine Ertem Şener şu sözleri kaydetti.

“APARTMAN BİLE YÖNETEMEYECEK KULÜP YÖNETİCİLERİ VAR”

 “Beşiktaş kulüp başkanı Fikret Orman bir transfer sihirbazı her sene dünyaca ünlü yıldızları Beşiktaş’a getirecek diye bir kayde yok. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer kulüpler sorunları Fikret Orman’da, Ali Koç’ta aramayacaklar. Transfer dönemini tek sıkıntıya sokan kişi Trump, doların nerede olduğunu gördük. Ülkemiz bunun da altından kalktı çok şükür. Kulüpler aslında şu anda çok doğru bir şey yaptı. Beşiktaş’ta sıkıntı yok, bilerek medyada sorun çıkarttılar.  Kulüp yöneten adamlar bugün transfer yapabilmek için ellerini taşın altına koydular. Maalesef Türkiye’de apartman bile yönetemeyecek kulüp yöneticileri var”

“KONUŞURSAM ÇOK KİŞİNİN CANI YANAR”

Songül Karlı ise “kitap yazmayı düşünür müsün?” sorusuna , “çok kişinin canı yanar, isim veririm” şeklinde iddialı bir yanıt verdi. Öte yandan “Şansıma” şarkısını Karlı ilk kez UçanKuş TV’de canlı yayında söyledi.

“TAHMİNİM PEKMEZ”İN O GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13