UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİDE KÜÇÜLTME CAN ALDI! ÜNLÜ MODACININ ELTİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Ünlü modacı Gülsüm Elkhatroushi’nin 27 yaşındaki kardeşi Hatice Elif Kılıç geçirdiği mide ameliyatı sonrası hayatını kaybetti. Cuma günü hayatını kaybeden Hatice Kılıç'ın yakınları, ameliyatın yapıldığı hastaneye ve doktoruna tepki gösterdi.Hastaneden ise konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

MİDE KÜÇÜLTME CAN ALDI! ÜNLÜ MODACININ ELTİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Tesettür modacısı Gülsüm Elkhatroushi'nin kardeşi Hatice, 2.5 yıl önce İstanbul'daki özel bir hastanede mide ameliyatı oldu. Daha sonra Kılıç'ın midesinde sızıntı oluştuğu anlaşıldı. Hatice Elif Kılıç 27 yaşındaydı.

Hatice Elif Kılıç yeniden hastaneye yatırıldı. Ancak yapılan müdahaleler sonuç vermedi; sızıntı önlenemedi. Bir hafta önce durumu fenalaşan Kılıç  6 gün boyunca yoğun bakıma alındı. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Elkhatroushi geçen Cuma sabahı yaşamını yitirdi. Kılıç, Çorlu'da düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Gülsüm Elkhatroushi ve yengesi Pınar Elkhatroushi, hayatını kaybeden kardeşleri Hatice Elif için duygu yüklü mesajlar paylaştı.


 KARDEŞİ BUNLARI YAZDI

Pınar Elkhatroushi, Instagram hesabında Biz de sen gibiyiz kardeşim... Elif gibi başladın hayatına! Hâlâ çözülmedi Elif, çözülemeyecek asla! Tıpkı senin kocaman yüreğin gibi Tıpkı biz fakirler gibi! Güzel kalpli kardeşim... Hatice oldun sonunda! Rahat uyu Hatice Annemizin yanında!”

Gülsüm Elkhatroushi ise 27 yaşında hayatını kaybeden eltisinden sonra bunları yazdı: Kavruldu 15 gün. Ama vakti bu kadarmış. Rabbim verdi Rabbim aldı 27 yasında baharında aldı Rabbim .... Ciğerimin yangınını ateşini, sabretmeyi, gözlerini açmadan yatmasını , çiçekler gibi uyumasını ,yoğun bakım önünde elim yüreğimde beklemeyi, bir annenin ciğerinin yangınını , yavrusunu öylece bekleyişini, ellerine dokunmaya kıyamayışını, babamın her an nasıl kızım, getir hadi deyişini , bir baba gözyaşlarını, bir ben bilirim bir de tek merhametli olan Rabbim .... Bırakmadım kardeşimi . O yemedi ben yemedim, nefes alamadı ben tıkandım. Tek yapabildiğım sizlerden dua diledim. Hakkınızı helal edin kardeşime..... Hatice Elifime ....Dualarınız kardeşime çok yardım etti. Kolaylaştırdı..... Yandım, kavruldum , oy babam yandı Haticem diye ..... . Bir kardeşin sekerat anında yanında olmak, gelinler gibi yıkayıp hazırlamak dağladı yüreğimi..... .

Duayı bir gün kesmediniz Allah sizlerden razı olsun. Bu gecirecegi ilk Kabir gecesinde dualarınızı esirgemeyin kardeşimden ... Bakara Suresi bağışlayalım inşallah... Allah razı olsun"

Hatice Elif Kılıç 27 yaşındaydı.

AİLEDEN HASTANEYE TEPKİ

Yapılan paylaşımlarda, ameliyatın yapıldığı hastaneye ve operasyonu yapan doktorun ihmaline ilişkin sert eleştiriler yöneltildi. Konu ile ilgili ulaştığımız hastane yetkililerinden ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Gülsüm Elkhatroushi’nin, tasarımını yaptıkları Rohs marka ürünlerin satışının yapıldığı bir e-ticaret sitesi de bulunuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmide küçültme  ünlü modacı