UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞTAŞ İSVİÇRE’DE İKİNCİ MAĞAZASINI AÇTI!

İhracatta atağa geçen Doğtaş, yurtdışında yaygınlığını artırmaya devam ediyor. İsviçre’deki ikinci mağazasını Collombey’de hizmete açan Doğtaş, böylelikle dünya genelinde 367’nci satış noktasına ulaştı.

DOĞTAŞ İSVİÇRE’DE İKİNCİ MAĞAZASINI AÇTI!

Türk mobilya sektörünün en büyük ihracatçısı olmayı hedefleyen Doğtaş, açılışı gerçekleştirilen ikinci İsviçre mağazasının yanı sıra; 6 Eylül’de Pakistan’da 3 satış noktası daha açacak. Çin pazarına giriş yapan Doğtaş’ın 15 Eylül’de de Suzhou mağazasının resmi açılışı gerçekleşecek.

Doğtaş İsviçre mağaza açılışında konuşan ve yurtdışı yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Doğtaş CEO’su Ersin Serbes; “Bu yıl özellikle ihracata yoğunlaştık. Sektörümüzde Türkiye’nin en büyük ihracatçısı olma hedefiyle önemli yatırımlara ve iş birliklerine imza atıyoruz. Dünya genelindeki 367’inci satış noktamız olan Doğtaş Exclusive konsept mağaza yatırımımızı İsviçre Collombey’de yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta Pakistan’da 3 mağaza birden açıyoruz. 15 Eylül’de Çin’deki ilk mağazamızı açacağız. 32 ülkeye aktif ihracat gerçekleştiren bir şirket olarak hedefimiz; Türk mobilyasının kalitesini yurt dışında yaygınlaştırarak bir dünya markası olmak” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdoğtaş  doğtaş isviçre