UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN EKRANDAN GİTTİ TV’YE GÖRÜMCESİ GELDİ!

Seren Serengil yeni sezonda ekranlarda yer bulamazken, sürekli mesaj attığı Hakan Ural, sağ gösterip sol vurdu ve Seren Serengil İpek’i gazeteci-köşe yazarı olan görümcesi Eylem İpek Şafak, TV 8’de Hakan Ural’la birlikte bugün itibariyle yorumculuğa başladı! Haftanın son yayın günü konuk olarak davet edilen Eylem İpek Şafak’ın sonrasında sürekli olarak programda yer alacağı öğrenildi.

SEREN EKRANDAN GİTTİ TV’YE GÖRÜMCESİ GELDİ!

TV’de bu sabah yepyeni bir gelişme yaşandı.

Seren Serengil İpek, önce 15 Ağustos, sonra Eylül ayında ekrana dönüyorum derken, hiçbir gelişme olmadı ancak görümcesi olan gazeteci ve Posta gazetesinin başarılı köşe yazarı olan Eylem İpek Şafak, TV ekranlarında yorumcu olarak işe başladı.

Zaten aylardır gelin-görümce arasında büyük bir yarış ve kapışma vardı.

Sonuç olarak aile içi bu büyük kavgadan Seren Serengil İpek, TV ekranlarında yer-program bulamayarak mağlup çıkarken, gazeteci olan görümcesi Eylem İpek Şafak’sa bu sabah itibariyle TV 8’de yayınlanan “Gel Konuşalım” programında yorumcu olarak işe başladı. (Zaten UçanKuş, daha önce TV’lerin yorumcu olarak ünlü isimlerden ziyade esas işi gazetecilik olan kişilere yöneleceğini yazmıştı)

Bu sabah önce konuk olarak davet edilen Eylem İpek Şafak’ın sonrasında sürekli olarak programda yer alacağı öğrenildi.

Herkes acaba “Seren Serengil’in sürpriz diye bahsettiği bu durum mu?..” diye düşünürken, aslında yine TV 8’de yorumcu olan Hakan Ural, sağ gösterip sol vurmuş oldu!..

Hakan Ural, daha iki gün önce ekranda kendisine Seren Serengil’in yazdığı mesajları okurken, Star’dan gönderilmesinden sonra bir türlü kanal bulamayan Serengil’in TV 8’de iş bulabileceği konuşulmaya başlanmıştı.

Ancak bugün tam tersi oldu!..

Ve Seren Serengil İpek’in feci şekilde kavgalı olduğu görümcesi Eylem İpek Şafak bugün itibariyle “Gel Konuşalım” kadrosuna dahil oldu!..

Hakan Ural’ın davetiyle konuk olarak başlayan Posta yazarı Eylem İpek Şafak'ın sonrasında da sürekli programda olacağı öğrenildi.

Sonuç olarak, artık 50 yaşına merdiven dayamış olan Seren Serengil İpek, bayrağı 28 yaşındaki görümcesi Eylem İpek Şafak’a bırakmış oldu!

Eylem İpek Şafak, zaten özellikle Posta’daki yazılarıyla kendini kanıtlamış, yaptığı haberlerle uzun süredir dikkatleri kendi üzerine çekmeyi başarmıştı. Bu aile içi kavga dediğimiz olaylar içerisinde de, kendi için ne yazılırsa yazılsın sabırlı olmayı ve polemiğe girmemeyi başarmıştı.

Bu gelişmeler karşısında bakalım, Seren Serengil İpek yine Eylem İpek Şafak’a laf sokmaya mı devam edecek, yoksa barışmak için tam tersi fırsat aramaya mı başlayacak, bunu da zaman gösterecek.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil  eylem ipek