UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EFSANELER “VE NAZAN ÖNCEL ŞARKILARI”NDA BULUŞTU!

Nazan Öncel, şarkılarıyla çok sayıda sanatçıyı zirveye taşımış, destek vermiş müziğin köşe taşlarının başında gelenlerinden. Hal böyle olunca Ve Nazan Öncel Şarkıları gibi bir saygı albümü de dolayısıyla kaçınılmaz oldu.

EFSANELER “VE NAZAN ÖNCEL ŞARKILARI”NDA BULUŞTU!

Sezen Aksu, Tarkan, Sıla, Manuş Baba, Koray Avcı, Göksel, Eypio, Fatma Turgut, Mehmet Erdem, Ceylan Ertem, Gökhan Türkmen, Hayko Cepkin, Türk Sineması'nın en üretken yönetmeni Çağan Irmak ve Nazan Öncel'in ablası Neylan Okan gibi pek çok sanatçının katılımı ile hazırlanan bu albüm başta İskender Paydaş, Ozan Çolakoğlu, Alper Erinç, Janti, Hakan Kurşun ve yeni neslin başarılı aranjörleri olan Alper Atakan, Can Güngör ve Çiğdem Erken, Erim Akman, Onur Aşar ve Caner Özgür gibi müzisyenlere teslim edildi.

Diğer taraftan daima edebi değeri olan şarkılar yazan Nazan Öncel albüme katılan her sanatçı için "Sezen'im, Sezen’im gönüllerde gezenim", "Tarkan bir yan bakıyor, yürek hop hop ediyor" "Şiir yazdım geceye, Göksel dedim heceye", "Haykoların Hayko'su, ötsün dursun borusu", "Sekiz çizer Ayaklarım, Gökhan sana hastayım"  gibi gülümseten maniler yazarak teşekkür etti.

Nazan Öncel bu konuyu şöyle dile getirdi: "Ben yazarken çok eğlendim umarım onları da gülümsetebilirim.  Zira en çok ihtiyaç duyduğumuz şey budur. Her birine bin teşekkür ederim"

'Ve Nazan Öncel Şarkıları' 14 Ağustos 'tan itibaren DMC etiketiyle bütün dijital platform ve tüm müzik marketlerde yerini aldı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnazan öncel  dmc