UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CHLOE'DEN BİR YASAK DAHA GELDİ!

Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan da Bengü’nün düğün davetine katılan isimler arasındaydı. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç: “Evli olmak çok güzel bir şey”

CHLOE'DEN BİR YASAK DAHA GELDİ!

Kameralar tarafından görüntülenen çifte, “Evli olduktan sonra ne değişiyor?” sorusu sorulunca Serdar Ortaç şu şekilde yanıt verdi.

“Sonrasında yapmak istediğim bir şey kalmadı. Çünkü zaten en güzel aşkımı buldum. Sorumluluk sahibi oluyorsun. Akşam eve döndüğünde hayat arkadaşın var. Kafan bir şeye bozuk olduğu zaman ona anlatıyorsun. O da sinirli olduğu zaman bana anlatıyor.”

Evde ikisinin de söz sahibi olduğunu belirten şarkıcı, “İkimiz de çok fazla baskın olduğumuz için onun balansını kurduk. O bir şey istediği zaman mantıksız gelse bile bana mutlu olması için yaparım, keza Chloe’de öyle.” şeklinde konuştu.

Chloe Loughnan da yeni projelerinden, “İşlerim tekrar başlayacak. Hem Avrupa’da hem Amerika’da çalışacağım. Teklifler de geliyor. İnşallah bu sene bir şeyler yapacağız” şeklinde bahsetti.

Reklam filminde oynayan ünlü çift, yeniden aynı projede olup olmayacağı sorulunca Ortaç, “Var düşündüğü birşeyler ama söylemiyor” dedi.

Nazara inandığını dile getiren Chloe ise, “bir iş olmadan söylemiyorum” şeklinde cevap verdi.

Öte yandan baba olmayı her fırsatta çok istediğini dile getiren ünlü şarkıcı, “2 sene daha erteledik.” şeklinde konuşurken Chloe de , “Yasakladım bugünden sonra bu konuyu” diyerek nokta koydu. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserdar ortaç  Chloe Loughnan