UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"O GÜN 500 KİŞİYİ KAPIDAN ÇEVİRDİK"

Bayram da Çeşme Tren Beach’teki Berkay konserini izlemek isteyen türbanlı bir grubun mekana alınmamasının yankıları sürüyor.

"O GÜN 500 KİŞİYİ KAPIDAN ÇEVİRDİK"

Olayla ilgili konuşan Tren Beach ortağı Mustafa Aksakallı, konunun türban olmadığını, o gün kalabalık nedeniyle yaklaşık 500 kişinin kapıdan çevrildiğini açıkladı.

Mustafa Aksakallı, konunun türban olmadığını, o gün 500 kişinin kapıdan çevrildiğini söyledi.

’’Rezervasyon var denilmiş ama öyle kalabalık günlerde rezervasyon olsa bile mekana geç gelindiyse yapacak bir şey yok.Saatinde gelseydi içeri girerdi. Mekan dolmuş,kapıda ‘Benim yerim var’ diyor ama geç geldikleri için yer başka birine verilmiş. Olay bu…

O gün beni arayıp gelmek istediklerini söylemelerine rağmen kendi kuzenlerimi bile geri çevirdim. Konser günü kapıya gelen 500 kişiyi içeri alamadık.Sadece başörtülüler değildi geri çevrilen o kalabalığın içinde denk gelmişler.Böyle bir ayrımcılık yok, tamamen tesadüf’’.

KAPIDAN GERİ ÇEVRİLEN BAŞI AÇIKLARIN SAYISI DAHA ÇOKTUR.

Aksakallı, kapıdaki görevlilere yapılan ‘’ayrımcı ve sert yaklaşım’’ suçlamasıyla  ilgili ise şunları söyledi: ‘’Bayram günü mekan ağzına kadar dolu, hepsinin işleri başlarından aşmış,içerisi hınca hınç dolmuş.

Onların da biraz stresli olmaları normal.Kapıda duran arkadaşlar her gün neredeyse 2 bin kişi ile uğraşıyor. Hepsi, 7 senedir benim yanımda çalışır, o konuda da çok hassastırlar.

Dediğim gibi burada başörtülü veya başörtüsüz olunması ya da para değil, yer yok. Ona bakarsanız burada kapıdan çevrilen açık insan sayısı daha çoktur. Benim ailemde de kapalı insanlar var. O konuda ben de son derece hassasım.

Bizde çıkan o kadar sanatçı var, mesela Kerimcan (Durmaz) haftada dört gün çıkıyor. Ablası başı kapalı ve çoğu zaman gelip kardeşini dinliyor. Demet Akalın da zaten öyle bir şey olabilir mi, biz yıllardır orada çalışıyoruz’ dedi ve onu izleyenler arasında da kapalı insanlar var’ dedi.

BERKAY YANLIŞ ANLAŞILDI

Mustafa  Aksakallı son olarak Berkay’ın olay sonrası sosyal medya üzerinden mekanı hedef alan sert sözlerini değerlendirdi:

‘’Berkay benim çok eski dostum, o da bizim ne niyetli olduğumuzu bilir. Yaptığı sert açıklamalar biraz yanlış anlaşıldı. Sanki bize yönelikmiş gibi algılandı ama biz aileyiz sonuçta, böyle bir şey olabilir mi? Hatta cumartesi yine Berkay konseri var burada.’’

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberkay  türban