UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAPTIĞINDAN UTANMADI! BİR DE ÜSTÜNE POZ VERDİ!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir mağazadan çanta çalan ve kolundaki otel misafir bilekliği sayesinde tespit edilerek yakalanan Almanya uyruklu kadın turist, tutuklandı.

YAPTIĞINDAN UTANMADI! BİR DE ÜSTÜNE POZ VERDİ!

Alınan bilgiye göre, Side Mahallesi'nde bulunan bir mağazada alışveriş  yapan yabancı uyruklu turist çift, içeride çantalarının kaybolduğunu söyleyerek  mağaza yetkililerine haber verdi.

Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, turistlerin koltuk üzerine  bıraktıkları çantanın, bir kadın tarafından alındığı tespit edildi. 

Mağaza  yetkilileri, durumu jandarmaya bildirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini  inceleyerek, çantayı alan şüphelinin bileğinde otel misafir bilekliği bulunduğunu  tespit etti. 

Yapılan araştırmada, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli  kadının, Almanya uyruklu Adelhit Kartman olduğu ve Side'de 5 yıldızlı bir otelde  konakladığı belirlendi.

Cumhuriyet Savcılığının kararıyla turistin kaldığı otel odasında  yapılan aramada, çalındığı tespit edilen siyah çanta bulundu. 

Tercüman ve avukat  eşliğinde alınan ifadesinde suçunu itiraf ettiği belirtilen Kartman, çıkarıldığı  mahkemece tutuklandı. 

Çantanın da sahibine teslim edildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERantalya  manavgat  otel  hırsızlık