UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZLEM YILDIZ’DAN SERT UYARI!

Yaz tatilini Bodrum’da geçiren Özlem Yıldız, bronz teniyle İstanbul gecelerinde görüntülendi. Hakkında sosyal medyada yapılan uygunsuz yorumlarla ilgili soruları yanıtlayan ünlü isim mahkeme sürecinin başlatılacağını belirtti.

ÖZLEM YILDIZ’DAN  SERT UYARI!

Özlem Yıldız, dün akşam Yeniköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi.

Demet Akalın ve Deha Bilimlier'in eşi Aslı Bilimlier’le birlikte akşam yemeği yiyen Yıldız, arkadaşlarıyla yemek sonrası uzun bir sohbet gerçekleştirdi.

Son dönemde sosyal medyada hakkında çıkan haberlerin altına yapılan çirkin yorumlarla bir hayli canı sıkılan ünlü isim, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Sosyal medyada kendisine gelen kötü yorum hakkında konuşan Özlem Yıldız, “Beni bilen biliyor zaten, benim hesabımda değil de başka bir Magazin sayfasının hesabında yapıyor yorumu, ben görmeyeyim diye” dedi.

Böylelerine dava açtığını belirten Yıldız, pazartesi günü avukatının yapacağı açıklamayı sosyal medyasından da duyuracağını söyledi.

Diğer ünlülere gelen tek gecelik ilişki teklifinin kendisi hiç gelmediğini ifade eden Yıldız, “Benim yaşantımı ve kişiliğimi bildikleri için öyle şeyler gelmedi hiç” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözlem yıldız