UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET ALİ ERBİL İÇİN HOMOSEKSÜEL DEDİKODUSU ÇIKARANLAR KİM?

Mehmet Ali Erbil, Posta’dan Oya Çınar’a çok özel açıklamalarda bulundu. “Birlikte olmadığım kadınlar homoseksüel dedikodusu çıkarıyor” diyen Erbil, "Yasmin, kız arkadaşlarıma hakaret ediyor Ali Sadi: ‘Ne tanışacağım yüz taneden biriyle’ diyor" dedi.

MEHMET ALİ ERBİL İÇİN HOMOSEKSÜEL DEDİKODUSU ÇIKARANLAR KİM?

İşte Mehmet Ali Erbil’in çok konuşulacak röportajından bir bölüm;

Hiç büyümeyenlerden. 61 yaşında olgun bir adam değil de muzır bir çocuk sanki. Yeniköy’deki evine misafir olduk. Diyor ki: Kadınlarda yaş skalamı yükselttim. 30-32 yaşında bir kadınla olur yani. Ama eskisi kadar seks düşünmüyorum, yavaşladım

"BİRLİKTE OLMADIĞIM KADINLAR HOMOSEKSÜEL DEDİKODUSU ÇIKARIYOR"

Dört kez evlendiniz. Neden yürümedi?

Hata yüzde 90 bendeydi hep. Tek eşli olamamak falan işte. Bazıları buna rağmen beceriyor ama şunu kabul edelim, erkeklerin yüzde 99’u tek eşli değil. Doğada da yok bu, hayvanlarda da yok. Bir de ilişkide çabuk sıkılıyorum ben.

Hep çok güzel kadınlarla birlikte oluyorsunuz...

Hep çok güzel kadınlarla birlikte oluyorsunuz...Arada bir iki tane olmuştur çok güzel olmayan. Gerçi artık o da olmuyor. Güzel olmayanlar zaten onlarla birlikte olmadığım için hakkımda homoseksüel dedikodusu çıkarıyorlar. Bu riski bile alıyorum yani düşün, hahaha!

Yaş aralığınız değişti mi?

En son, “30’u bünyem kabul etmiyor” demiştiniz. Şimdi skala biraz yükseldi. 30-32 yaşında bir kadınla olur yani.

Cinsellik ne kadar önemli?

Çok önemli ya! Neticede hayvansal güdüler bunlar.

“Erkekler 8 saniyede bir seks düşünür” diye araştırma sonuçları var...

Bende biraz yavaşlamıştır artık. Eskiden çok geçerdi.

Şu an aşk yok mu hayatınızda?

Aşk kolay değil öyle. Uzun zamandır yok. Başta güzel bir his oluyor. Ama sonra hemen, yemek yiyişinden, sigara içmesinden, rakı içmesinden nem kapıyorum. Zaten nefret ederim rakı içen kadından. Hiçbir eşim de içmezdi. Eşlerimle de hiç hadi akşam yemeğinde bir kadeh şarap içelim demezdik.

 

 

 

Siz kadınlarla nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Loca alıyorum, hahaha! Yani sinemaya, tiyatroya gideriz, kahvaltı ederiz.

Yeniden evlenirseniz nasıl bir kadın olur?

Büyük konuşmayayım ama çocuk sahibi olmasın. Benimkiler bana yeter. Bu yaşımdan sonra bir de çoluk çocukla uğraştırmasın beni. Benden olabilir ama o ayrı. Bugün evlensem yine çocuk yaparım. Ama aşk başka bir konu. O zaman işler değişiyor. Dediğin lafları yiyebilirsin de. Normalde hiç beğenmeyeceğim bir kadına da aşık olabilirsin. Belki kadın pavyondan çıkacak tövbe yarabbi. Bilemeyiz. Ama kendini beğenmiş, sonradan görme bir kadın olmasın. Güldürmeyi hep benden beklemesin, o da beni güldürsün.

"YASMİN KIZ ARKADAŞLARIMA HAKARET EDİYOR ALİ SADİ: ‘NE TANIŞACAĞIM YÜZ TANEDEN BİRİYLE’ DİYOR"

Çocuklarınızla aranız nasıl?

Ben çok özgür bıraktım hepsini. Yasmin’le ilgili ne yorumlar geliyor görsen. Sanırsın kendi çocukları. Yahu kız 22 yaşında. O kadar meraklılar ki başkalarının çocuklarını eleştirmeye. Kötülükten beslenen bir güruh var. Ama söyleyim boşuna yorulmasınlar. Okumuyorum bile çoğunun yazdıklarını.

Yasmin erkek arkadaşını tanıştırdığı zaman bozulduğunuz, kıskandığınız oluyor mu?

Asla bozulmam. Çünkü ben çok tanıştırdım onlarla. Ama Yasmin hiç kabullenmiyor benim tanıştırdıklarımı. Ali Sadi hele, gördüğünde, “Gel tanış oğlum” diyorum. “Ne tanışacağım 100 taneden biri işte” diyor. Yasmin bazen hakaret de ediyor, münakaşaya giriyor. Çocuklardaki savunma iç güdüsü sanırım. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMehmet Ali Erbil