UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SPICE GIRLS GRUBUNUN ÜYESİ SON GÖRÜNTÜSÜYLE ŞAŞIRTTI!

Spice Girls grubunun en çok göz önünde olan üyelerinden Mel B. katıldığı etkinlikte yüzünün şaşırtıcı değişimiyle ilgi odağı oldu.

SPICE GIRLS GRUBUNUN ÜYESİ SON GÖRÜNTÜSÜYLE ŞAŞIRTTI!

Eski halinden eser kalmayan 43 yaşındaki Mel B'nin yaklaşık 32 bin TL'ye mal olduğu ileri sürülen yeni görüntüsü de magazin basını tarafından masaya yatırıldı.

Şarkıcının fotoğraflarını inceleyen estetik uzmanları, görenlerin ilk anda "Hayır, bu Mel B olamaz. Bu bambaşka biri" dediği Mel B'nin yüzünde çeşitli müdahaleler olduğunu ileri sürdü.

Üç çocuk annesi Mel B'nin kısa bir süre önce Cheshire'daki bir klinikte yüz gerdirme operasyonu geçirdiği biliniyor. Hatta şarkıcının her iki kulağının arkasındaki yara izlerinin bunun bir sonucu olduğu da belirtildi.

Estetik uzmanları Mel B'Nin bıçak altına yatarak geçirdiği operasyonların yanı sıra başka uygulamalar da yaptırdığını ileri sürdü. Bu değerlendirmelere göre Mel B, alnına botoks yaptırdı. Yanaklarını botoks ve dolgu uygulamasıyla şekillendirdi. Cildi için de radyo dalgalarıyla uygulanan çeşitli tekniklerin de aralarında bulunduğu birçok uygulama yaptırdı.

Mel B'nin durumunu değerlendiren uzmanlar, şarkıcının bütün bu uygulamalar için 4 bin Sterlin'den daha fazla bir harcama yapmış olması gerektiğini ileri sürdü. Birçok uzman da "Sonuç olarak geçirdiği operasyonlar gayet başarılı. Mel B, gayet iyi görünüyor" yorumunu yaptılar.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSpice Girls  mel b.