UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HERKES ONLARI İZLEDİ!

Rusya'da kadının çantasını çalmak isteyen sarhoş bir hırsız, aklına bile gelemeyecek bir karşılık aldı. Olay Rusya'nın Vyatka Nehri kıyısında yer alan Kirov şehrinde meydana geldi. Hırsızı yakalayan kadın, polis gelene kadar adamı hiçbir yere kıpırdatmadı.

HERKES ONLARI İZLEDİ!

Rusya'da sarhoş bir hırsız, göreceği tepkiden habersiz kadının çantasını çalmaya çalıştı ancak kadın durumu fark edip güçlü bir şekilde direnince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Dobrolyubova sokağında kadının çantasını alıp kaçmaya başlayan hırsız çok uzağa gidemedi, kadın kapkaççıya karşı gelmeyi başardı.

Sarhoş olan hırsızı bir şekilde yakalayıp, adamın ellerine ve vücuduna hareket etmeyecek şekilde baskı uygulayan cesur kadın, polis gelene kadar bekledi. Görüntülerde o sırada adamın yüksek sesle bağırdığı, kadının baskısından kurtulmak için çabaladığı görülüyor. Polis gelene kadar bekleyen kadın, daha sonra sarhoş hırsızı polise teslim etmeyi başarıyor. Polisler tarafından gözaltına alınan hırsız araca bindirilirken, yaşanan olayın tüm görüntüleri amatör kameraya kaydediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHIRSIZ  RUSYA  CESUR KADIN