UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUNDA ARAR KİME MEYDAN OKUDU?

Sahne öncesi geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan Funda Arar hem esprili hem de samimi açıklamalarda bulundu.

FUNDA ARAR KİME MEYDAN OKUDU?

“ Turnemiz vardı. Güzel yorgunluklar yaşadık. Bodrum’a geldik. Keyifli ve güzel geçiyor konserlerimiz” şeklinde konuşan Funda Arar, bayram sonrası kısa bir tatil yapacağını dile getirerek sözlerine şunları ekledi.

“Oğlumla da her gün görüntülü konuşuyoruz. 1 haftalık 10 gün hasret olabiliyor” 

“Yeni çıkan şarkıcılardan beğendiğiniz kimse var mı?” sorusuna esprili bir dille cevap veren Arar, “Kubat var” dedi.

"ÇABUK TÜKETİLİYOR ARTIK"

“Sertab Erener’in son zamanlarda yapılan şarkılar boş ve anlamsız geliyor” sözleri sorulunca da şarkıcı, “çabuk tüketiliyor artık. Eskiden kasetler vardı, klipler seyrediliyordu televizyonlardan artık böyle bir şey yok, dijital platformlardan istediğiniz şarkıcıların istediğiniz şarkılarını indirip dinleyebiliyorsunuz. Ama iyiydi kötüydü diyemem. O zamanda baktığınızda gündelik diyebileceğiniz şarkı sözleri de vardı, duygusal çok güzel şarkı sözleri de vardı, şimdi de öyle. Sadece çabuk tüketiliyor” şeklinde yanıt verdi.

KUBAT'A MEYDAN OKUYORUM"

 “Türk sanat müziği” ve arabesk albümünden sonra halk müziği albümünüz de gelir mi?” sorusuna Arar “ilerde Funda Arar tarzı bir albüm olacak ama neden olmasın değişik projeler yapmayı seviyorum. Kubat’a meydan okuyorum. Onu çok seviyorum tabii ki. Öyle bir şey yok. Şaka yapıyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFUNDA ARAR  KUBAT  SERTAB ERENER