UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİN CİĞERCİ’YE NİŞANLISINDAN BÜYÜK JEST!

Selin Ciğerci bayramın 2. Günü Bodrum’da sahne performansı öncesi kameralara takıldı.

SELİN CİĞERCİ’YE NİŞANLISINDAN BÜYÜK JEST!

Nişanlısı Gökhan Çıra ile kuliste yan yana görüntülenen Ciğerci, “çok yoğun geçiyor, vitamin alıyorum bakıyoruz kendimize. Buna rağmen kendimi yenilemeye çalışıyorum. Sözleri bana ait yeni bir şarkım var 2 ay sonra çıkacak. 2 senedir giderli videolar çekiyordum artık giderli şarkılar olsun dedim. Çok iyi dizilerde benim repliklerim geçiyor mutlu oluyorum.” şeklinde konuştu.

Nişanlısının da 2 hafta önce kendisine ev aldığını dile getiren Ciğerci, “Allah borcunu ödemeyi nasip etsin, evimizi taşıyoruz” dedi.

Nişanlısı Gökhan Çıra ile sosyal medyada pozitif olduğu kadar negatif eleştirilere de maruz kalan ünlü isim, “sadece bize mi geliyor zannediyorsun, herkese geliyor. Kalbi kötü olduğu için evde canımı sıkılıyor artık ne… Diyor ki ben bunu zayıf noktasından nasıl yakalayabilirim… O kadar üzücü bir şey ki… Artık umursamıyorum, mahkemeye versen hangi biriyle uğraşacaksın ki. Maalesef sosyal medyada böyle bir kitle var kalbini bozan. Yazsınlar onların kendi sorunu artık ne diyim…” şeklinde konuşarak son noktayı koydu.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselin ciğerci  gökhan çıra  ev