UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MANKENDEN “TRAVESTİ” DİYEN KOMŞUYA DAVA

Mankenlik ve fotomodellik yapan Maya Esra Türkmenler, geçen yıl oturduğu Ataşehir’de sitenin otoparkında aynı sitede oturan Dilek K.’nın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını iddia ederek savcılığa başvurdu.

MANKENDEN “TRAVESTİ” DİYEN KOMŞUYA  DAVA

Gazete Vatan’ın haberine göre mankenlik ve fotomodellik yapan Maya Esra Türkmenler, geçen yıl oturduğu Ataşehir’de sitenin otoparkında aynı sitede oturan Dilek K.’nın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını iddia ederek savcılığa başvurdu. Türkmenler’in, avukatı Tümay Cumhur Ergen dilekçesinde, “Müvekkilim Türkmenler, site otoparkında aracından alışveriş poşetlerini indirirken, aracın kapısının açık olmasına sinirlenen Dilek K.’nın darp ve hakaretlerine uğramıştır. Olay sitenin güvenlik görevlileri tarafından görülmüş ve tanık olmuşlardır.

 Dilek K., müvekkilime ‘travesti, seni burada yaşatmayacağım, o… senin … koyacağım’ gibi tehdit ve hakaret edici küfürlerde bulunmuştur” dedi. Avukat Ergen, dilekçesinde, manken Türkmenler’de manevi dengesizlikler oluştuğu, çöküntüye uğradığını ileri sürerek komşusundan 20 bin TL manevi tazminat talebinde bulundu. Dilek K. da manken Maya Esra Türkmenler hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmanken