UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLME KRİZİNE SOKAN GÖBEK ATMA SAHNESİNİN PERDE ARKASI!

Star Tv’de yayınlanan “En Güzel Bölüm” programında reyting rekortmeni dizi “Erkenci Kuş” oyuncularının röportajları yer aldı bu bölümde...

GÜLME KRİZİNE SOKAN GÖBEK ATMA SAHNESİNİN PERDE ARKASI!

Diziden gelen tepkileri iyi bulduğunu belirten Can Yaman, “yüksek enerjili bir iş ortaya koyduğunuzda başarı da geliyor” dedi.

“Sosyal medyadan gelen mesajları okuyor musunuz?” sorusuna ise “O kadar güzel yorumlar geliyor ki çok mutlu oluyorum. Takip ediyorum tabii ki” şeklinde cevap verdi.

Berat Yenilmez ve Özlem Tokaslan gülme krizine sokan göbek atma sahnesinin perde arkasını anlattı.

Berat Yenilmez (Nihat), “Nihat ailesine çok düşkün bir adam bir adam, Nihat kızı Sanem’in durumuna üzülecektir. Kızını korumak için içinden başka bir Nihat çıkacaktır.”

“Göbek atma inanılmaz bir şekilde yağ yakıyormuş dedik Mevkibe oynamaya başladı. 3 t-shirt değişimi ve pantolonla birlikte sırılsıklam olmuştuk, 2 kilo da vermişimdir.” Şeklinde konuştu.

“DİZİDEKİ PARTNERİM BERAT, O KADAR KOMİK Kİ ONA ÇOK GÜLÜYORUM”

Özlem Tokaslan ise, “Zannediyorum 2 3 saat göbek attık. Bir ara kalçalarımızı hissetmemeye başladık derler ya… Ben Berat’a çok gülüyorum. O kadar komik ve o kadar oynamıştı ki bir keresinde… ben ona çok gülüyorum” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13