UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGHAN MARKLE'IN SAÇLARININ GERÇEK HALİ ŞOKE ETTİ!..

İngiltere'nin çiçeği burnunda düşesi Meghan Markle'ın herkesi hayran bırakan saçları meğer gerçek saçları değilmiş.

MEGHAN MARKLE'IN SAÇLARININ GERÇEK HALİ ŞOKE ETTİ!..

Mayıs ayında hayatını İngiltere tahtının varisi Prens Harry ile birleştiren Meghan Markle için şu sıralar akıllardaki tek soru bu. Her etkinlikte Meghan Markle'ı yakın markaja alan basın ordusu attığı her adımı hamilelik işareti olup olmadığı şeklinde yorumluyor.

Eşiyle birlikte bir etkinliğe katılan Meghan Markle şampanya içince haberler Meghan Markle hamile değil diye çıktı. Çünkü kraliyet kuralları hamile bir kadının içki içmesini kesin olarak yasaklıyor.

Ancak Meghan Markle'ın hamileliğiyle ilgili haberler onunla ilgili hiç bilinmeyen bir şeyi de gün yüzüne çıkardı. O da Meghan Markle'ın saçları. Herkesin hayran kaldığı saçlar aslında Meghan Markle'ın orjinal saçları değil.

Annesi Afrika kökenli olan Meghan Markle kıvırcık saçlara sahip. Ancak bundan hoşlanmadığı için uzun yıllardır saçlarını Brezilya fönüyle düzleştiriyor. Yoğun keratin tedavisi de gören Meghan Markle ünlü olduktan sonra hiç kıvırcık saçlarıyla gün yüzüne çıkmadı. Yıllar önce çekilen bir kaç fotoğraf dışında kimse Meghan'ın gerçek saçlarını görmedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeghan markle harry prens