UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZLEM YILDIZ YORUMLARA SERT ÇIKTI! "KİNİ, NEFRETİ KUSMAK…”

Bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sunucu Özlem Yıldız’a bir takipçisi “Nasıl bu kadar uzun tatil yapabiliyor, bu değirmenin suyu nereden? Sorusuna, diğer takipçisi” Ünlü erkeklerle yatıp para kazanıyor” yorumuna Özlem Yıldız, ateş püskürdü.

ÖZLEM YILDIZ YORUMLARA SERT ÇIKTI! "KİNİ, NEFRETİ KUSMAK…”

Yıldız, çirkin yorum yapan takipçisine “Ben şimdi sana bunu yazmanın faturası neymiş göstereyim de hesabını mahkemede ver.” diyerek tehdit etti. Takipçi, Yıldız’ın bu cevabından sonra yorumunu sildi.

Bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özlem Yıldız’a Aşkım Kapışmak ve Demet Akalın gibi isimlerden destek geldi!

Ünlü sunucu, sosyal medya hesabından kötü yorumlara ilişkin şu açıklamayı yaptı:

”Dün yazılan ve iki gündür haber olan o yoruma karsın …Bugün ayakları üzerinde kendi çabasıyla duran en büyük dileği oğlunu mutlu görmek olan bir anneyim. Yazın basında yapılan ‘nereden nereye halk teknelerine biniyor ‘haberlerine gülüp geçtiğim gibi bu kez maalesef geçemiyorum. Soruyorum çünkü neden bu mutsuzluk, başkalarının hayatına hele ki namusuna dil uzatmak. Ünlü olmak elbette bedeller doğuruyor 20 yıldır bunun bilinciyle çok yoğruldum. Ama kimse karşındakine bu kadar rahat sonunun nereye vardığını bile bilmediği cümleleri neden kurar. Şunu söylüyorum bu benim yolum …İçinizdeki mutsuzlukları, kıskançlıkları, kini, nefreti kusmak istiyorsanız başka çareler arayın …Ama önce güzel düşünün, kalbinizi temizleyin”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖZLEM YILDIZ