UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAFTANIN "TOP 5" MEKANI BELLİ OLDU!

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

HAFTANIN "TOP 5" MEKANI BELLİ OLDU!

1-ADAİA – GÖCEK

Gürültü kirliliğinden uzak, sakin, huzurlu... Dilerseniz hiç karaya ayak basmayın, dilerseniz denize çıkmayın. Eylülde zirve yapan Göcek sezonunda  uğramadan geçmeyeceğiniz yerlerin başında enfes lezzetleriyle Adaia restaurant’ta geliyor.



2- ATLAS BALIK

Arnavutköy’de asma yaprağında kremalı levrek gibi her yerde olmayan ara sıcaklara sahip lezzetleriyle boğazın eşsiz manzarasıyla misafirlerini mest eden ünlü isimlerin de uğrak adresi olan Atlas Balık.



3- KAYIKHANE MODA

Anadolu yakasının bir numaralı eğlence mekanı. Kadıköy’ün incisi Moda’da denize nazır, eğlenceyi sevenlerin uğrak yeri haline geldi. Son dönemde farklı birçok ünlü ismin canlı performanslarıyla ününe ün kattı.



4- GÖBÜN RESTAURANT

Menüsünde ağırlıklı olarak balık ve et yemekleri bulunan Göbün restaurant Göbün'de sadeliğin içinde leziz saatler geçirmenizi sağlıyor. Salaşlık içinde konforlu ve güvenli saatler geçirip, yemeğin ardından çoğu yelkenci, sessizlik içinde teknelerinin yolunu tutuyor.



5- CANTINERY

Bilgi ve tecrübenin bir araya geldiği Cantinery, her gün eklenen yeni yemek çeşitleriyle ve mekan konseptiyle sizleri Zorlu Center’a davet ediyor. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için uygun menülere sahip olan restaurant, günün her öğünü için ayrı yemeklere sahip. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmekanlar