UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAFTANIN İNENLERİ VE ÇIKANLARI!..

Ünlüler dünyasında zirvede ve en dipte kim var?..

HAFTANIN İNENLERİ VE ÇIKANLARI!..

İNENLER:

1)TRUMP

ABD Başkanı çetin cevize çattı ve belki de ilk kez dünyada bu kadar itibar kaybediyor. Türkiye’ye karşı tavır alan ve özellikle de ekonomimizi batırmak için inanılmaz bir gayret gösteren Trump, başarısız olunca çok büyük öfkeye kapıldı ve dünyanın gözü önünde çok zor günler yaşamaya başladı. Trump inenler listemizde ilk sırada.


2) VODAFONE

Vodafone Almanya’nın Mesut Özil’li reklamlarını iptal etmesi Türk toplumu içinde de büyük tepki gördü. Vodafone Almanya’nın aldığı bu karar Vodafone Türkiye’yi de olağanüstü etkiledi ve Türk halkının tepkileriyle inenler listemizde ikinci sıraya yerleşti.


3) CÜNEYT ÖZDEMİR

Deniz Çakır’ın Bodrum’da karıştığı kavgadan sonra karakol ifadelerine adı karışan Cüneyt Özdemir bu krizi iyi idare edemedi. Yılların televizyoncusu medya konusundaki tecrübesini özel hayatına taşıyamayınca inenler listemizde üçüncü sırada yer aldı.



4)KİBARİYE

Sempatik tavırlarıyla tüm Türkiye’nin bağrına bastığı, herkesin gönlünde taht kuran Kibariye, eşinin aldatması iddialarında takındığı tutum ve sarf ettiği sözlerle biraz şaşırttı. Özellikle kadınlarin tepkisini alan Kibariye inenler listemizde dördüncü sırada.


5) SEREN SERENGİL İPEK

Televizyon programı yayından kaldırıldıktan sonra aylardır agresif tutumuyla dikkati çeken ve sıkışıp kaldığı ınstagram dünyası içinde sürekli herkese laf yetiştiren ancak çok abarttığı için artık haber değeri de kalmayan ve medyada yer bulamayan Seren Serengil İpek inenler listemizde beşinci sırada bulunuyor.


ÇIKANLAR:


1)TÜRKİYE

ABD’nin ekonomik baskılarına hiçbir şekilde boyun eğmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bu konuda kendisini destekleyen ve sonuna kadar arkasında duran Türk halkı çıkanlar listemizin doğal olarak ilk sırasında yer alıyor.

 

2) DMC

Can çekişen müzik dünyasının adeta can simidi olan DMC ürettiği albümlerle en zor dönemlerde bile başarısına başarı katıyor. DMC’yi yıllardır yöneten Samsun Demir sanatçılarıyla olan çalışma tarzını olağanüstü bir aile yapısı içerisinde çok sıcak sürdürürken aslında herkese de başarının anahtarını veriyor. DMC çıkanlar listemizde iki numara.


3) TURKCELL TV+

Sessiz sedasız ancak çok sağlam bir altyapıyla gün geçtikçe büyüyen Turkcell TV+ son dönemlerde çok dikkati çekmeye başladı. Önümüzdeki aylarda çok konuşacağımız bir platform olacağı artık açıkça görülen Turkcell TV+ çıkanlar listemizde 3. sırada.


4) FUNDA ARAR

Güçlü sesi ve yorumuyla milyonları kendisine hayran bırakan Funda Arar, her dönem adından söz ettiriyor. Bu kez de yeni çıkardığı 12. albümü “Arabesk” ve çektiği kliple beğeni topladı. Funda Arar, çıkanlar listemizde 4. sırada yer almayı başardı.



5) SILA

Her ne kadar aşk hayatında aradığı mutluluğu bulamasa da iş hayatında başarıdan başarıya koştu Sıla. Harbiye ve Bodrum’da üst üste verdiği konserlere olan yoğun ilgi ve her defasında izleyenleri mest eden sahne performansı Sıla’yı çıkanlar listemizde 5. sıraya yerleştirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNENLER  ÇIKANLAR