UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HERKES BUNU MERAK EDİYOR!

Herkes bunu merak ediyor! Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan Meghan, bu kez Kraliyet'e zaman bir bebek vereceği ile gündemde....

HERKES BUNU MERAK EDİYOR!

Kraliyet ailesinin bir parçası olduğu günden beri gündemden düşmeyen Meghan ve Harry hayranlarını bu kez bebek merakı sardı.

Afro Amerikalı bir anne ve Hollanda-İrlanda kökenli bir babanın kızı olan Meghan, yıllar önce verdiği bir röportajda saçlarının dokusunun kıvırcık olduğunu düzleştirmek için Brezilya fönü ve çeşitli kimyasal ürünler kullandığını söylemişti.

The Sun gazetesine konuşan görgü kuralları uzmanı Myka Meier, 'Meghan'ın ilginç olabilecek tek şeyi saçları. Meghan'ın annesi Doria Ragland, Afrika kökenli bir Amerikalı. Meghan'da doğal kıvırcık saçlara sahip. Saçlarına şimdi ne yaptığını bilmiyoruz, ancak keratin ya da düzeltmek için bir Brezilya fönü kullanıyor olabilir. Hamile kaldığında bu tür kimyasal ürünleri kullanmayacağını düşünüyorum. Bu da Meghan'ın tekrar kıvırcık haline dönüşünü gösteriyor. Kraliyet hayranları için merak gideren bir gelişme olabilir' diye konuşuyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13